Δεν την πήρε κανείς χαμπάρι - Η άγνωστη συμμετοχή της Δανάης Μπάρκα στο ''Είσαι το ταίρι μου''

Όλοι ξέραμε για τη συμμετοχή της μαμάς της στη σειρά...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το ''Είσαι το ταίρι μου'' στο Mega, αποτελεί μία από τις πολύ επιτυχημένες σειρές του καναλιού, η οποία έκανε τεράστια επιτυχία, όταν πρωτοπαίχτηκε στην τηλεόραση αλλά ακόμα και σήμερα στις επαναλήψεις.

Εν όψει Χριστουγέννων μάλιστα είδαμε, πως ο σταθμός αποφάσισε να προβάλλει ξανά επεισόδια της αγαπημένες σειράς με τους τηλεθεατές να νοσταλγούν τις απίθανες σκηνές και ατάκες.

Το δίδυμο μάλιστα, που είχε αγαπήσει πολύ το κοινό δεν είναι άλλο από τον Αλέξη Γεωργούλη και τη Βίκυ Σταυροπούλου, οι οποίοι μέσα από μία κοινή συνέντευξη, που έδωσαν εξήγησαν, πως περνούσαν στα γυρίσματα.

«Εάν δεν ήσουν εσύ δεν θα είχα πάρει αυτή την πορεία, ήμουν ταμένος ότι θα γίνω πολίτικος μηχανικός», είχε πει ο Αλέξης Γεωργούλης στην Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Βίκυ Σταυροπούλου είπε στη συνέχεια: «Ήμασταν ψαρωμένοι στα πρώτα γυρίσματα και το σκάσαμε με τη μηχανή για το διπλανό χωριό, προσποιούμενη ότι πονάει η κοιλία μου. Ρώτησα τον Αλέξη πώς να καθίσω στην μηχανή και μου απάντησε ότι δεν πρέπει να κάνω τίποτα, μονό να τον αγαπάω. Σε απόδραση από τα γυρίσματα για μπάνιο έκανα την άνετη και ο Αλέξης μου λέει: “τι; θα βάλουμε μαγιό;”».

Oι δυο τους αποκάλυψαν πως όταν έκαναν γυρίσματα καλοκαιριού μέσα στο καταχείμωνο τους έδιναν παγάκια για να μη φαίνεται το χνότο τους από το κρύο, ενώ χαραγμένες θα τους μείνουν οι αντιδράσεις τον θαυμαστριών του Αλέξη Γεωργούλη, οι οποίες φώναζαν το όνομά του και κρέμονταν από τα παράθυρα.

«Όταν έμεινες σπίτι μου σε πήραν χαμπάρι και την επομένη η πόρτα μου είχε γεμίσει σημειωματάκια», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου και συμπλήρωσε: «Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν στην παράλια όταν έπρεπε να φάω βραστά αυγά. Νόμιζα θα βγω με αναφυλαξία».

«Ήταν από τα πιο ευχάριστα και χαλαρά γυρίσματα που έχω κάνει εξαιτίας σου», είχε απαντήσει ο Αλέξης Γεωργούλης.

21 χρόνια λοιπόν μετά το τέλος της σειράς εξακολουθούμε και μιλάμε για εκείνη και έτσι το βίντεο, που δημοσίευσαν η Βίκυ Σταυροπούλου και η Σοφία Βογιατζάκη στο instagram έχει γίνει ανάρπαστο.

«Εμείς είμαστε στο θέατρο, εσείς όμως που είστε σπίτι ξέρετε τι να κάνετε;;; Να βάλετε mega γιατί σήμερα ξεκινάει για ακόμη μια φορά ένα από τα ωραιότερα ταξίδια της ζωής μας-αν όχι το ωραιότερο-. Είσαι το ταίρι μου κι εσείς θα είστε το ταίρι μας κάθε βράδυ! 21:00 ακριβώς!».

Αυτό ωστόσο, που κανείς δεν ήξερε για το αγαπημένο σίριαλ και αποκαλύφθηκε μέσα από ένα βίντεο στο Tik tok την Τετάρτη 4/1 είναι, πως είχε παίξει και η Δανάη Μπάρκα στη σειρά, η οποία κατάφερε - ως παιδάκι τότε - να εισβάλλει με ένα guest σύντομο ρόλο (δείτε εδώ τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια και το Mega).

Η άγνωστη συμμετοχή της Δανάης Μπάρκα στο ''Είσαι το ταίρι μου''

«Σχεδόν 9 χρονών (δηλαδή 21-22 χρόνια πριν) όταν έκλαιγα και παρακαλούσα για ένα γκεστ στο είσαι το ταίρι μου και τελικά ,ήρθε», έγραψε η Δανάη Μπάρκα.