Τα πάνω κάτω στο MEGA με πρωταγωνίστρια την Δανάη Μπάρκα

Τι συνέβη με την τηλεθέαση της εκπομπής της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Δανάη Μπάρκα ξεκίνησε την πορεία της ως ηθοποιός, κυρίως στο θέατρο το 2016. Τη σεζόν 2016-2017 συμμετείχε στη θεατρική παράσταση "Έπεσε νέκρα" στο Θέατρο Αποθήκη, ενώ το καλοκαίρι του 2017 συμμετείχε στο αρχαίο δράμα Λυσσιστράτη κάνοντας περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Ακολούθησαν οι συμμετοχές της σε παραστάσεις όπως "Νίκη", "Ουρανία", "Οι μάγισσες της Σμύρνης" και "Τα καινούργια ρούχα του βασιλιά".

Τον Ιούνιο του 2020 ωστόσο, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel για την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του σταθμού. Στις 21 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή Πάμε Δανάη, εγκαινιάζοντας και πάλι τη ψυχαγωγική ζώνη του σταθμού μετά την επαναλειτουργία του.

Η τηλεθέαση της Μπάρκα στην εκπομπή Πάμε Δανάη

Μπορεί την πρώτη χρονιά που παρουσίαζε την εκπομπή να μην έφερε ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης στο σταθμό της Συγγρού, αφού κιόλας ήταν ένα νέο εντελώς πρόσωπο ειδικά στο χώρο της παρουσίασης, όμως την επόμενη χρονιά κατάφερε να "σκίσει" τον ανταγωνισμό ακόμη και τον πιο σκληρό και να βγαίνει πρώτη στην πρωινή ζώνη.

Φέτος ωστόσο, ο ανταγωνισμός είναι ο πιο δύσκολος, καθώς έχουν βγει στον αέρα νέα πρόσωπα αλλά και νέες εκπομπές. Παρόλα αυτά, αρκετές φορές (όπως στις 14/12) έχει βγει πρώτη με μεγάλη διαφορά.

Χθες 15/12 για ακόμη μια φορά έφερε χαμόγελα στο MEGA με το απίστευτο 18,8% που σημείωσε σε δυναμικό κοινό ενώ σε τέταρτα έφτασε 17.0 - 20.5 - 17.3 - 21.6 - 20.2 - 19.3 - 18.7 - 15.5.

Η ίδια η Δανάη Μπάρκα μάλιστα, είχε μιλήσει για τα νούμερα τηλεθέασης και η απάντηση της ήταν αφοπλιστική!

Πρωινή ζώνη

  • MEGA: Πάμε Δανάη 18,8
  • OPEN: Ποιος είναι πρωινιάτικα 6,4
  • STAR: BreakFast@Star 7,8
  • ALPHA: Super Κατερίνα 13,0
  • ΑΝΤ1: Το Πρωινό 14,7
  • ΣΚΑΙ: Πρωινό μας 6,5

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.