«Δεν πέρασε καλά, έχει μια...» - Η αποκάλυψη του Μουτσινά για την δύσκολη συνεργασία της Μαλέσκου με τον ΣΚΑΪ

Τα είπε για άλλη μια φορά έξω από τα δόντια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένα πρόσωπο, που αν και έχει μεγάλο ταλέντο στην υποκριτική ξέρει πολύ καλά και τα τηλεοπτικά, μέσα από την παρουσίαση εκπομπών όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτή την περίοδο τον βλέπουμε στο Καλό Μεσημεράκι και να σχολιάζει όσο βλέπει μέσα από αποσπάσματα άλλων εκπομπών και παραθέτοντας παράλληλα όσα γνωρίζει από δικές του πηγές.

Την Πέμπτη 5/1 τον είδαμε να πιάνει το όνομα της Ιωάννας Μαλέσκου με αφορμή τα όσα αποκαλυπτικά είπε - προ εορτών - η παρουσιάστρια στο Καλύτερα δε γίνεται:

«Συνειδητοποιημένα έχω πάρει αυτή την απόφαση να απέχω και δεν δίνω συνεντεύξεις. Μετακόμισα σε νέο σπίτι με κήπο για να υπάρχει περισσότερος χώρος για τα σκυλιά. Η οικογένεια μεγάλωσε, είναι σαν παιδιά. Το 2022 με δίδαξε ποιους να εμπιστεύομαι και ποιους όχι, να μην κάνω πράγματα επαγγελματικά που καμιά φορά χρειάζεται να κάνεις αλλά τελικά χρεώνεται κάτι σε σένα. Αναθεώρησα και επαναπροσδιόρισα πράγματα, έβαλα άλλες προτεραιότητες.

Έπραξα σωστά που έμεινα εκτός τηλεόρασης, μου βγήκαν σε καλό οι αποφάσεις μου. Βλέποντας το τηλεοπτικό σκηνικό δεν θα μου έκανε καλό να βρισκόμουν αυτή την περίοδο με κάποιο project που δεν θα ήμουν εγώ. Είχα προτάσεις και ενδιαφέρον – αυτό είναι το όμορφο της υπόθεσης – αλλά η Ιωάννα δεν μιλάει αν δεν υπάρχει κάτι επίσημο και ολοκληρωμένο. Έχω στεναχωρηθεί για πράγματα που έχουν γραφτεί», είχε αναφέρει η Μαλέσκου (δείτε εδώ όσα είπε στην ίδια συνέντευξη για την προσωπική της ζωή).

Ο Μουτσινάς λοιπόν σχολίασε το κομμάτι αυτό της αποχής της από την τηλεόραση, με τις δηλώσεις του να είναι, όπως πάντα άλλωστε ειλικρινείς και ευθείς.

Αυτό, που δεν περιμέναμε να ακούσουμε για την παραμονή της στον ΣΚΑΪ - αλλά υποβόσκει εδώ και καιρό - είναι πως δεν πέρασε και πολύ καλά στη συνεργασία της με τον σταθμό...

Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για το επαγγελματικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου

«Μπράβο αν είναι αλήθεια όσα λέει. Δεν υπονοώ ότι λέει ψέματα. Αν το έχει συνειδητοποιήσει όντως είναι μεγάλη η υγεία εκτός τηλεόρασης. Να πούμε την αλήθεια δεν πέρασε πολύ καλά. Από εκεί που ήταν σε ένα δικό της σύστημα, το κουμάνταρε πολύ καλά κι ήταν ήρεμη και της άρεσε αυτό που έκανε και ξαφνικά έφυγε κι έκανε κι ένα χιλιομετρικό άλμα. Έχει κάποιο άλλο ενδιαφέρον η τηλεόραση στην Αθήνα.

Έχει ένα ενδιαφέρον και την ίδια στιγμή μια ταλαιπωρία. Από την άλλη πρέπει μάλλον με κάποιο τρόπο να περάσουν κάποια χρόνια για να μπορείς να ζητάς περισσότερα. Δεν είναι σωστό ακριβώς, αλλά μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ξέρεις ακριβώς. Βέβαια ποτέ κανείς δεν ξέρει. Δεν σημαίνει ότι κάποιος που δουλεύει, ξέρει. Έχει παραπάνω εμπειρία…», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.