Διακοπές σε επίγειο παράδεισο - Χαμογελαστή στην αγκαλιά του Μιχόπουλου η Αθηνά Οικονομάκου

Η οικογενειακή απόδραση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
instagram - athinao1konomakou
instagram - athinao1konomakou

Η Αθηνά Οικονομάκου μπορεί να έχει αναλάβει πολλές και διαφορετικές αρμοδιότητες στη ζωή της, όμως σε κάθε περίπτωση είναι μια αφοσιωμένη στη οικογένεια της μητέρα.

Η ηθοποιός - επιχειρηματίας έχει φέρει στη ζωή μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο δύο παιδάκια, τα οποία συχνά πρωταγωνιστούν στα soclia media της.

Σίγουρα η καθημερινότητα της είναι απαιτητική και συχνά κρύβει προκλήσεις μέσα από τις οποίες δοκιμάζεται και η σχέση της με τον άντρα της.

«Φυσικά, δε θα μπορούσα να μείνω σε μια σχέση που δεν υπάρχουν ουσιαστικά συναισθήματα και, όταν μιλάμε για αληθινά συναισθήματα. δε μιλάμε μόνο για έρωτα, μιλάμε για αληθινή αγάπη. Είμαι πάρα πολύ καλά. Με τα χρόνια προσπαθούμε πάρα πολύ, επιδιώκουμε και εγώ και ο σύζυγός μου να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται, να μην απομακρυνόμαστε, που είναι πολύ σύνηθες σήμερα για τα παντρεμένα ζευγάρια με παιδιά.

Η καθημερινότητα είναι πολύ απαιτητική και, αν δεν το θέλεις πραγματικά, είναι πολύ εύκολο να βρεθείς σε απόσταση με τον άλλον και να μη βρίσκεις κανέναν λόγο να κρατήσεις αυτή τη σχέση. Οπότε είμαστε από κοινού αποφασισμένοι να το παλεύουμε καθημερινά, αλλά θέλει τρομερή προσπάθεια. Επιδιώκουμε κάθε χρόνο να δυναμώνει η σχέση μας και μέχρι τώρα το καταφέρνουμε», είχε πει σε συνέντευξη της η Οικονομάκου.

Τα Χριστούγεννα, ωστόσο το ζευγάρι αλλά και η οικογένεια, όλη μαζί είχε το χρόνο να περάσει όμορφες και ανέμελες στιγμές, κάτι που τον υπόλοιπο χρόνο δεν είναι τόσο εφικτό να συμβεί (δείτε εδώ την οικογενειακή βόλτα λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος).

Φωτογραφίες από την οικογενειακή απόδραση της Αθηνάς Οικονομάκου

Μάλιστα μέσα από αναρτήσεις της Αθηνάς στο instagram είδαμε, πως οι 4 τους δεν έμειναν όλες τις ημέρες στην Αθήνα, αλλά αποφάσισαν να ταξιδέψουν μέχρι τη Στεμνίτσα Αρκαδίας, με το τοπίο αλλά και τα μέρη, που επέλεξαν να παίξουν τα παιδιά και να να χαλαρώσει το ζευγάρι να ''κόβουν'' την ανάσα.

Αρκαδία
instagram - athinao1konomakou
Οιικονομάκου - Μιχόπουλος
instagram - athinao1konomakou
Οικονομάκου Διακοπές
instagram - athinao1konomakou