Στο πάρκο λίγες ώρες πριν μπει το 2023 - Βίντεο από την βόλτα της Οικονομάκου με τον Μιχόπουλο και τα παιδιά τους

Όμορφες οικογενειακές στιγμές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Στην Αθήνα μαζί με την όμορφη οικογένειά της περνά τις φετινές εορτές η Αθηνά Οικονομάκου, καθώς αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση, «Η τρελή του Σαγιό» στο Θέατρο Παλλάς (δείτε εδώ τι συνέβη με την υγεία της όσο έκανε πρόβες).

Παρόλο που υπήρξαν μερικές αναποδιές μέχρι να έρθει η μέρα της πρεμιέρας (δείτε εδώ το ατύχημα που τους έκανε να αναβάλουν αυτή τη στιγμή), τα κατάφεραν και το βράδυ του Σαββάτου 17/12 η ηθοποιός ανέβηκε στο "σανίδι" με πλήθος κόσμου να την χειροκροτά από κάτω.

Ανάμεσα στο κοινό, φυσικά, ήταν και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, ο οποίος την στηρίζει σε κάθε της βήμα, αλλά και η μητέρα της, με την οποία μοιάζουν πολύ. Οι τρεις τους φωτογραφήθηκαν στα καμαρίνια, μαζί με άλλους φίλους της συζύγου του επιχειρηματία, όπως η Νίκη Παλληκαράκη για παράδειγμα, και όλοι τους "έλαμπαν" από χαρά (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τον φακό του YOU).

Παρά λοιπόν τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει η Αθηνά Οικονομάκου, απόλυτη προτεραιότητά της είναι φυσικά ο άντρας της και τα παιδάκια της για αυτό και πάντα φροντίζει να έχει ελεύθερο χρόνο και να τον αφιερώνει όλο σε εκείνους.

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου, και η ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από την οικογενειακή βόλτα με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, τον Μάξιμο και την Σιέννα.

Βίντεο από την οικογενειακή βόλτα της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και τα παιδιά τους

Η Αθήνα Οικονομάκου, μάλιστα, πριν λίγο καιρό είχε αναφερθεί και στο ενδεχόμενο μιας τρίτης εγκυμοσύνης:

«Προσπαθώ να διατηρήσω τον γάμο μου όπως πρέπει, να μη χαθεί αυτό που είχαμε με τον Φίλιππο όταν γνωριστήκαμε. Η σχέση περνάει σε άλλο επίπεδο με τα παιδιά, αλλάζει η συνθήκη, προσπαθούμε να κρατάμε τη φλόγα δυνατή. Πάμε για ένα φαγητό, ένα ποτό, συζητάμε. Τα παιδιά είμαι πολύ μικρά, το δεύτερο παιδί το έζησα πιο κουλ, βλέπω ότι τα δεύτερα παιδιά βγαίνουν πιο δυναμικά... Στην παρούσα φάση δεν σκεφτόμαστε το παιδί. Εάν στο μέλλον προκύψει, θα δούμε, δεν είμαστε αρνητικοί. Τα παιδιά είναι μικρά για να σκεφτόμαστε το τρίτο, δεν είμαι έτοιμη γι' αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά (δείτε εδώ το βίντεο).