Αγκαλιά με την πεθερά του ο Φίλιππος Μιχόπουλος στο πλευρό της Αθηνάς Οικονομάκου - Στιγμές ευτυχίας για την ηθοποιό

Το σχόλιο του Λευτέρη Σουλτάτου που τους "τρέλανε" όλους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μπορεί να τρέχει να τα προλάβει όλα, να φροντίσει τα παιδιά της, να κάνει τα απαραίτητα meeting για την εταιρεία ρούχων και κοσμημάτων της, όμως φέτος πρόσθεσε άλλη μία ασχολία στο πρόγραμμά της. Ο λόγος για την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία αποφάσισε να επιστρέψει στο θέατρο, πρωταγωνιστώντας στην παράσταση "Η τρελή του Σάγιο" (δείτε εδώ τι συνέβη με την υγεία της όσο έκανε πρόβες).

Παρόλο που υπήρξαν μερικές αναποδιές μέχρι να έρθει η μέρα της πρεμιέρας (δείτε εδώ το ατύχημα που τους έκανε να αναβάλουν αυτή τη στιγμή), τα κατάφεραν και το βράδυ του Σαββάτου 17/12 η ηθοποιός ανέβηκε στο "σανίδι" με πλήθος κόσμου να την χειροκροτά από κάτω.

Μαμά και σύζυγος στο πλευρό της Αθηνάς Οικονομάκου στην πρεμιέρα της στο θέατρο

Ανάμεσα στο κοινό, φυσικά, ήταν και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, ο οποίος την στηρίζει σε κάθε της βήμα (δείτε εδώ το άγνωστο δράμα τους), αλλά και η μητέρα της, με την οποία μοιάζουν πολύ. Οι τρεις τους φωτογραφήθηκαν στα καμαρίνια, μαζί με άλλους φίλους της συζύγου του επιχειρηματία, όπως η Νίκη Παλληκαράκη για παράδειγμα, και όλοι τους "έλαμπαν" από χαρά.

Αθηνά Οικονομάκου θέατρο

Αθηνά Οικονομάκου μαμά σύζυγος

Εκεί βρέθηκαν και πολλοί άλλοι φίλοι της ηθοποιού, όπως αναφέρθηκε, με τους οποίους μπορεί να μην φωτογραφήθηκε, άλλα έδειξαν πως βρέθηκαν στο πλευρό της φίλης τους μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο (δείτε εδώ τις ευχές της καλής του για την γιορτή του), με τον δεύτερο να ανεβάζει στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «Εγώ λαντζιέρα για τη νέα σεζόν, βρήκα», αναφερόμενος στον ρόλο της Αθηνάς στη θεατρική παράσταση, προκαλώντας γέλιο στο κοινό που τον παρακολουθεί.

Λευτέρης Σουλτάτος Αθηνά Οικονομάκου
Instagram / Λευτέρης Σουλτάτος