«Προσπαθώ να...» - Η αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου για το τρίτο παιδί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

«Η σχέση περνάει σε άλλο επίπεδο με τα παιδιά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Προσπαθώ να...» - Η αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου για το τρίτο παιδί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε η Αθηνά Οικονομάκου η οποία μίλησε τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για τα επαγγελματικά της. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε τυχόν τρίτη εγκυμοσύνη, αφού με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, έχουν ήδη δυο παιδιά, τον Μάξιμο και την Σιένα (δείτε φωτογραφία από το σπίτι τους).

«Το τιμώ το μέρος που έχω μεγαλώσει. Το να μεγαλώνεις στην περιφέρεια είναι όμορφο, αγνό. Ήταν πιο ανέμελα χρόνια χωρίς φόβο, οι γονείς δεν φοβόντουσαν τόσο. 'Ήμουν πολύ καλή μαθήτρια Μικρή ήμουν αγοροκόριτσο, ήμουν αγρίμι», εξομολογήθηκε αρχικά.

Η αποκάλυψη της Οικονομάκου για τυχόν τρίτη εγκυμοσύνη

«Προσπαθώ να διατηρήσω τον γάμο μου όπως πρέπει, να μη χαθεί αυτό που είχαμε με τον Φίλιππο όταν γνωριστήκαμε. Η σχέση περνάει σε άλλο επίπεδο με τα παιδιά, αλλάζει η συνθήκη, προσπαθούμε να κρατάμε τη φλόγα δυνατή. Πάμε για ένα φαγητό, ένα ποτό, συζητάμε. Τα παιδιά είμαι πολύ μικρά, το δεύτερο παιδί το έζησα πιο κουλ, βλέπω ότι τα δεύτερα παιδιά βγαίνουν πιο δυναμικά... Στην παρούσα φάση δεν σκεφτόμαστε το παιδί. Εάν στο μέλλον προκύψει, θα δούμε, δεν είμαστε αρνητικοί. Τα παιδιά είναι μικρά για να σκεφτόμαστε το τρίτο, δεν είμαι έτοιμη γι' αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

To τρυφερό φιλί της ηθοποιού στον επιχειρηματία σύζυγό της

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz καθώς μαζί έχουν αποκτήσει δυο καρπούς από τον έρωτά τους, τον Μάξιμο και την μικρή Σιέννα όπου αποτελούν προτεραιότητά τους.

Από την άλλη, η γνωστή ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από τις καθημερινές της δραστηριότητες. Μπορεί η ίδια να έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή ωστόσο που και που δημοσιεύει τρυφερές στιγμές με τον αγαπημένο της σύζυγο.

Έτσι, αυτή τη φορά θέλησε να κάνει μια άκρως τρυφερή ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram όπου την βλέπουμε να φιλά στο μάγουλο τον Φίλιππο Μιχόπουλο (δείτε επίσης εδώ πώς γιόρτασαν τα γενέθλιά του).