«Κάθε φορά που τις ακούω να κλαίνε...» - ''Λιώνει'' για τις δίδυμες κόρες του ο Μιχάλης Ζαμπίδης

Οι τρυφερές δηλώσεις του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Κάθε φορά που τις ακούω να κλαίνε...» - ''Λιώνει'' για τις δίδυμες κόρες του ο Μιχάλης Ζαμπίδης

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή Πρωινό, οι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 5/1 με τον αθλητή να μιλάει τόσο για την προσωπική του όσο και για την επαγγελματική του ζωή.

Αρχικά αναφέρθηκε στο νέο βήμα, που έχει κάνει με το άνοιγμα του γυμναστηρίου του στα Βόρεια Προάστια, το οποίο φέρει το όνομα του, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δίδυμες κόρες του, αλλά και στο αν θέλει να ακολουθήσουν το άθλημά του (δείτε εδώ τον τρόπο, που θα τους δώσει τα ονόματά τους).

«Αν οι κόρες μου ερχόταν να μου πουν πως θέλουν να γίνουν αθλήτριες του kick boxing… με χαρά. Δεν θα ήθελα να τις δω να χτυπιούνται, αλλά ό,τι τις κάνει ευτυχισμένες. Η Μαρία γέννησε τα δίδυμα και μετά από μία εβδομάδα περίπου επανήλθε στα κιλά της. Ήμουν μέσα στον τοκετό και το βίωσα σαν αγώνα, χαίρομαι ιδιαίτερα που ήμουν εκεί, έκοψα και τους δύο ομφάλιους λώρους.

Μου χαμογελάνε συνέχεια, μου αρέσει όταν τις ξυπνάω να φάνε και περιμένω να δω την πρώτη τους αντίδραση όταν δουν ότι θα φάνε, εκεί χαμογελάνε κι εγώ λιώνω», είχε πει ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Η επιθυμία του Μιχάλη Ζαμπίδη για τις δίδυμες κόρες του

«Αδυναμία έχουν σε εμένα ξεκάθαρα. Δεν ξέρω είναι ακόμα νωρίς, προς το παρόν δείχνουν ισόποσα. Εγώ κάθε φορά που τις ακούω να κλαίνε ή κάτι αμέσως τις παίρνω να παίξουμε γιατί θέλω να χαμογελάνε, μου αρέσει να τις βλέπω έτσι

Όταν τις είδα, ήταν ένα μεγάλο κίνητρο για να είμαι σε καλή κατάσταση, να είμαι εκεί, να είμαι υγιές πρότυπο και εννοείται ότι θα κάνουν και τις θητείες τους στο kick boxing, γιατί αν χρειαστεί θα ήθελα να είναι “επικίνδυνες”.

Κοιτάζω όσα λιγότερα γίνεται στην τηλεόραση, γιατί δεν θέλω να πληγώνεται η ψυχολογία μου. Όλα αυτά που ακούω με κάνουν να αισθάνομαι πολύ άσχημα. Πρέπει να εκπαιδεύουμε τα παιδιά μας πως όταν νιώσουν οτιδήποτε αρνητικό, πρέπει να το μεταφέρουν», είπε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.