Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: «Μπήκε στον νωτιαίο μυελό και...» - Το άγνωστο δράμα της ηθοποιού του Maestro

«Πονάω 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες τη βδομάδα. Έχω μάθει να ζω με τον πόνο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: «Μπήκε στον νωτιαίο μυελό και...» - Το άγνωστο δράμα της ηθοποιού του Maestro

Την Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου την αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο της στην σειρά του MEGA, Maestro, την οποία τώρα βλέπουμε μέσα από το Netflix, έχοντας γίνει η πρώτη ελληνική σειρά που μπήκε στην εν λόγω πλατφόρμα (δείτε σε ποια σειρά των trends βρίσκεται).

Ενσαρκώνει τη Σοφία, την μητέρα της Κλέλιας και του Αντώνη. Είναι γλυκιά, ευγενής, καλλιεργημένη και φιλόξενη. Κατά βάθος όμως είναι εγκλωβισμένη σε μια συνθήκη από την οποία δεν ξέρει πώς να ξεφύγει. Καλύπτει τον Φάνη από ανάγκη. Στο τέλος μάλιστα του πρώτου κύκλου "αγκάλιασε" τα παιδιά της, θέλοντας να τα δει ευτυχισμένα.

Το ατύχημα της Μαρίσσας Τριανταφυλλίδου και ο Maestro

Η ηθοποιός λοιπόν, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

«Είναι πολύ ενεργή η ζωή μου στον ύπνο μου. Είμαι από τους ανθρώπους που βλέπουν πολλά όνειρα, που ξυπνάνε και λένε: είδα αυτό και μετά έγινε αυτό και τα λοιπά» ξεκίνησε να λέει.

«Είδα ότι ήταν ο Χριστόφορος, ότι ήμασταν στο σπίτι της γιαγιάς μου στη Δροσοπηγή της Φλώρινας και μέσα στο σπίτι της γιαγιάς μου εγώ έψαχνα τα πράγματά της. Μαζί μου έψαχνε κι ο Χριστόφορος, ο οποίος βρίσκει ένα γράμμα της γιαγιάς μου και αρχίζει να το διαβάζει. Κι εγώ έκλαιγα. Την ίδια μέρα χτυπάει το τηλέφωνο, ήταν ο Χριστόφορος και του λέω: αχ σε είδα στον ύπνο μου! Μέχρι τότε είχε τύχει τρεις φορές να βγούμε σε κοινωνικό επίπεδο αλλά μέχρι εκεί» αποκάλυψε.

«Μου είπε: θα σου στείλω τα επεισόδια. Λέω μέσα μου: αν αυτό δεν είναι οιωνός, τότε τι είναι; Δεν τον έχω ρωτήσει γιατί διάλεξε εμένα, θέλω να του το ρωτήσω μια μέρα. Πώς του ‘ρθε ρε παιδί μου;» ολοκλήρωσε (δείτε ασύλληπτο spoiler για τον δεύτερο κύκλο του Maestro).

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε και την οδήγησε ένα βήμα πριν το θάνατο...

«Συνέβη το 2010. Έπεσα από ύψος 4-4μιση μέτρων στο διάλειμμα μιας πρόβας. Έζησα από θαύμα. Είχα ένα συντριπτικό κάταγμα, διαλύθηκε ο πρώτος οσφυϊκός, μπήκε στον νωτιαίο μυελό και είχα παραλύσει. Είχα καταφέρει σε κάποια φάση να περπατάω χωρίς να νιώθω τα πόδια μου. Η αλήθεια είναι ότι πολύ γρήγορα μπόρεσα να σταθώ αλλά δεν είχα την αίσθηση, φορούσα κηδεμόνα» αποκάλυψε και συγκλόνισε.

«Το επανήλθες είναι πολύ σχετικό. Πολλοί άνθρωποι εμπίπτουμε στο σύνδρομο του χρόνιου πόνου, πονάω 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες τη βδομάδα. Έχω μάθει να ζω με τον πόνο. Μου λένε ότι έτσι θα πάει», εξομολογήθηκε.

«Αν δεν κάνω φυσικοθεραπεία δεν τη… βγάζω. Πρόσφατα πέρασα μία περίοδο πένθους. Άρχισα να δυσκολεύομαι πάρα πολύ ψυχολογικά, γιατί πίστευα ότι κάποια στιγμή θα είμαι όπως ήμουν πριν. Τι σημαίνει όμως αυτό; Εδώ δεν είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι με αυτό που ήμασταν πριν 1 λεπτό».

Επίσης, η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου μίλησε και για την οικογένεια της!

«Στην Αθήνα ήρθα το 1998 (…) Μετά γνώρισα τον πρώην άνδρα μου και έμεινα έγκυος. Είμαι άνθρωπος ο οποίος δεν φτιάχνω σχέδια και έχω δει πως τα σχέδια που έχω κάνει, δεν συμβαίνουν. Επομένως έχω αφεθεί σε αυτό που μου φέρνει η ζωή»

«Tα παιδιά μου δεν ήταν μία επιλογή συνειδητή. Δεν είπα στα 25 μου: “Α, θέλω να κάνω ένα παιδί”, αλλά μου προέκυψε και το κράτησα. Είναι ό,τι πιο ωραίο έχω κάνει στη ζωή μου. 22 χρονών είναι τώρα η μεγάλη και 19 η μικρή».

«Είχα και συνεχίζω να έχω, άγνοια κινδύνου, δεν έλεγα: “Αν δεν κάνω αυτό και μήπως δεν γίνει εκείνο”. Αν κάτι τη δεδομένη στιγμή, τώρα που μιλάμε το νιώθω σωστό, είναι σωστό», ανέφερε.