«Ήταν πολύ ψυχοφθόρο και δυσάρεστο, αλλά...» - Η αναφορά του Σωτήρη Καλυβατση στην δικαστική διαμάχη Παπαγιάννη - Παυλίδου

Όσα έγιναν στην αίθουσα του δικαστηρίου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήταν πολύ ψυχοφθόρο και δυσάρεστο, αλλά...» - Η αναφορά του Σωτήρη Καλυβατση στην δικαστική διαμάχη Παπαγιάννη - Παυλίδου

Καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 6/1 ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και στον Μάνο Παπαγιάννη.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Σωτήρης Καλυβάτσης πρωταγωνιστούσε στην θεατρική παράσταση, κατά την οποία η Σοφία Παυλίδου είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό τον Μάνο Παπαγιάννη. Ο Εισαγγελέας, αφού άκουσε κάθε πλευρά και έλαβε υπόψιν του τις μαρτυρίες και τα στοιχεία, έκρινε πως ο ηθοποιός είναι ένοχος και η ποινή που του επιβλήθηκε για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης είναι τέσσερις μήνες με αναστολή.

Η ηθοποιός, από την άλλη πλευρά, κρίθηκε αθώα για την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ωστόσο φαίνεται πως δεν θα ησυχάσει τόσο απλά, διότι η πλευρά του "αντιπάλου" της κατέθεσε έφεση επί της απόφασης (δείτε εδώ την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Μάνου Παπαγιάννη μετά την δικαστική απόφαση).

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης λοιπόν μίλησε για την κατάθεσή του στις δικαστικές αίθουσες (διαβάστε εδώ όλη την κατάθεσή του).

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Καλυβάτση για την διαμάχη Παυλίδου - Παπαγιάννη

«Δεν είναι ευχάριστο πράγμα να συμβαίνουν αυτά. Δεν χωρούσε στο κεφάλι μου να γίνεται αυτό. Στη συνέχεια με το δικαστήριο κι όλο αυτό ήταν πολύ ψυχοφθόρο και δυσάρεστο, αλλά δόξα τω Θεώ έγινε αυτό που έγινε, άκουσαν, κατάλαβαν κι αποδόθηκε η δικαιοσύνη, όπως αποδόθηκε. Αφού είδα κι άκουσα αυτό που άκουσα, δεν είχα να πω κάτι άλλο για να έχω βαριά καρδιά ας πούμε» είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.