Σε σχέση με τον πρώην σύντροφο της Δήμητρας Αλεξανδράκη η Κάτια Ταραμπάνκο; Η αντίδρασή της στην κάμερα του Happy Day

Τι απάντησε στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε σχέση με τον πρώην σύντροφο της Δήμητρας Αλεξανδράκη η Κάτια Ταραμπάνκο; Η αντίδρασή της στην κάμερα του Happy Day

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε το πρωί της Παρασκευής 6/1 η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δραστηριότητές της και το Survivor All Star, που κάνει πρεμιέρα μεθαύριο, Κυριακή 6/1.

Μάλιστα, δεν δίστασε να απαντήσει και για τις φήμες που την ήθελαν σε σχέση με τον πρώην σύντροφο της Δήμητρας Αλεξανδράκη, για την οποία έγινε μια αποκάλυψη αμέσως μετά για την ζωή της (δείτε εδώ). Η Κάτια αρχικά αποκάλυψε πως πρωταγωνιστεί σε μία κινηματογραφική ταινία, ενώ σύντομα θα ανοίξει ένα μαγαζί στον χώρο της εστίασης.

Οι αποκαλύψεις της Κάτιας Ταραμπάνκο

«Σχόλια πάντα θα υπάρχουν. Θέλω να βρω χρόνο για να σπουδάσω υποκριτική κάποια στιγμή. Γιατί να μην δίνουμε προς το παρόν τις ευκαιρίες στους ανθρώπους που αγαπάνε κάτι;» ανέφερε αρχικά.

Για το Survivor All Star, είπε: «Δεν θα πάω τρίτη φορά. Συζητήσαμε, έγινε η πρόταση, τα βάλαμε κάτω αλλά χρονικά δεν προλαβαίνω. Ο κύκλος τα έκλεισε πέρσι. Τα χρήματα από το ριάλιτι τα επένδυσα παντού: σε φωτογραφίσεις, σε γυρίσματα, σε ταξίδια για τα καλλυντικά».

Σχετικά με τα προσωπικά της και τα σενάρια που την ήθελαν σε σχέση με τον πρώην αρραβωνιαστικό της Δήμητρας Αλεξανδράκη, εξήγησε «Είχα το ελαφρύ μυαλό να τα βγάζω προς τα έξω. Το μάθημά μου το πήρα. Από εκεί και πέρα, αν δεν είναι γερό και δεμένο το προσωπικό, δεν θα βγει προς τα έξω. Είμαι μόνη μου και είμαι πολύ καλά», ενώ αναρωτήθηκε ποιος είναι ο Δημήτρης που οι φήμες τους ήθελαν ζευγάρι. «Ποιος είναι αυτός; Ορίστε;».