«Είναι κοντά με τον...» - Νέα αρχή για την Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά το χωρισμό της

Το αποκάλυψε ο Κώστας Φραγκολιάς στο Happy Day

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι κοντά με τον...» - Νέα αρχή για την Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά το χωρισμό της

Σαν "βόμβα" είχε σκάσει ο χωρισμός της Δήμητρας Αλεξανδράκη λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Το μοντέλο είχε ξεκινήσει τις πρόβες νυφικού και τις ετοιμασίες, ωστόσο δεν της ολοκλήρωσε ποτέ. Μάλιστα, όπως φάνηκε το συμβάν τις στοίχισε πολύ.

Άλλαξε σπίτι (δείτε το εσωτερικό του) πηγαίνοντας σε ένα πιο κοντά σε αυτό που ονειρευόταν, ενώ κλείστηκε σε μοναστήρι για τις γιορτές (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε).

Η νέα αρχή της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά το χωρισμό

Μήνες μετά το χωρισμό της "έσκασε" και η είδηση πως είναι πολύ κοντά με γνωστό πρόσωπο της τηλεόρασης που έχει χωρίσει αλλά δεν το έχει ανακοινώσει.

«Κάποιες πληροφορίες μου είπαν ότι το τελευταίο διάστημα κάπου εμφανίστηκε με κάποια καλή παρέα. Δεν ήταν τόσο φιλικό».

«Είναι κι εκείνος ένας πολύ γνωστός άνθρωπος από ότι λένε οι πληροφορίες έχει χωρίσει εδώ και κάποιο καιρό με την επί πολλά χρόνια σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του αλλά δεν το έχουν παραδεχθεί ακόμα. Μπορεί να υπάρχει και κάτι, να πλανάται κάτι στον αέρα. Το να υπάρχει μια ωραία σχέση και να σε συνδέουν με την Δήμητρα Αλεξανδράκη μόνο τιμητικό το βρίσκω, καθόλου κακό», είχε ειπωθεί στο Happy Day.

Όπως φαίνεται ωστόσο τίποτα από αυτά δεν ίσχυε ή απλά η εμφάνιση τους θα είχε παρεξηγηθεί από φιλική θα θεωρήθηκε από κάποιους ερωτική.

Σήμερα 6/1 λοιπόν, με αφορμή την αντίδραση της Κάτιας Ταραμπάνκο στις φήμες που την θέλουν να είναι σε σχέση με πρώην της Δήμητρας Αλεξανδράκη, ο Κώστας Φραγκολιάς έκανε μια αποκάλυψη για τα προσωπικά του μελαχρινού μοντέλου.

«Έχω καινούργιες πληροφορίες ότι αυτό που είχε γραφεί για την Δήμητρα με γνωστό δημοσιογράφο σεν ισχύει και ότι είναι κοντά με τον πρώην...», χωρίς ωστόσο να λέει ποιον, όμως η Τίνα Μεσσαροπούλου συμπλήρωσε λέγοντας «Τον δικό της τον πρώην».