«Αυτό που θέλαμε να πούμε εμείς...» - Η απάντηση της Αλεξίας Τράικο στο "στημένο GNTM 5"

«Υπήρχε αρκετή πίεση/άγχος/κούραση αλλά...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Aléksia Trajko
Instagram / Aléksia Trajko

Η Αλεξία Τράικο είναι η μεγάλη νικήτρια του GNTM 5, η οποία πέρα από τον πολυπόθητο τίτλο και το συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων, κέρδισε και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, μαζί μάλιστα με κοσμήματα, υποτροφία στα ΙΕΚ κι ένα αμάξι (δείτε εδώ την συγκλονιστική στιγμή που η Αλεξία υπογράφει το μεγάλο συμβόλαιο).

Η 19χρονη καλλονή από την Θεσσαλονίκη, με καταγωγή από την Αλβανία από την πρώτη κιόλας οντισιόν της κέρδισε τις εντυπώσεις για αυτό και κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κόσμου αλλά και των κριτών.

Μάλιστα, λίγες εβδομάδες μετά το τέλος του GNTM, η Αλεξία Τράικο αποφάσισε να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων στο Instagram, μέσα από ένα Q&A που πραγματοποίησε από τον προσωπικό της λογαριασμό (δείτε εδώ και τις πρώτες της δηλώσεις μετά την νίκη της).

Οι αποκαλύψεις της Αλεξίας Τραίκο για το GNTM 5

Αναφορικά με το αν το reality ήταν στημένο ή όχι, απάντησε: «Γενικά με ρωτάτε πάρα πολύ αν το GNTM ήταν στημένο. Γενικά ό,τι βλέπατε ήταν αληθινό είτε έχουμε μαλώσει είτε έχουμε πει. Ήταν όλα η δική μας γνώμη, αυτό που θέλαμε να πούμε εμείς με τη δική μας βούληση. Ποτέ κανείς δεν μας είπε να πούμε κάτι».

Σχετικά με το αν είχε σκεφτεί να τα παρατήσει και να αποχωρήσει: «Υπήρχε αρκετή πίεση/άγχος/κούραση αλλά ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό να τα παρατήσω. Γενικά στη ζωή μου έχω μάθει να μην τα παρατάω ποτέ, να τα κάνω όλα μέχρι το τέρμα και αυτό σας συμβουλεύω να κάνετε και εσείς πάντα».

Για το αν θα ήταν το ίδιο χαρούμενη αν δεν κέρδιζε το GNTM: «Ναι! Έμαθα πάρα πολλά με όλη αυτή την εμπειρία οπότε ό,τι και αν γινόταν είχα κερδίσει ήδη πολλά».

Οι αποκαλύψεις της Αλεξίας Τραίκο για το GNTM 5

Τέλος, αποκάλυψε πως μέσα στο GNTM είχαν ψυχολογική βοήθεια, ενώ ανέφερε μάλιστα πως κάνει παρέα μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Κότυ, την Γεωργιάννα, την Ειρήνη και την Μικαέλα.

Οι αποκαλύψεις της Αλεξίας Τραίκο για το GNTM