Η Ναταλία Γερμανού έκανε την πρόταση γάμου - Το άγνωστο παρασκήνιο για την σχέση της Μαρίας Ιωαννίδου και του Φρέντυ Γερμανού

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η Ναταλία Γερμανού έκανε την πρόταση γάμου - Το άγνωστο παρασκήνιο για την σχέση της Μαρίας Ιωαννίδου και του Φρέντυ Γερμανού

Στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, δεν είναι λίγες οι φορές που αποκαλύπτονται πολλά από τα μυστικά των διασήμων. Το πρωί της Παρασκευής 6/1, για παράδειγμα, ανακοινώθηκε η ημερομηνία για έναν από τους πιο πολυσυζητημένους γάμους της χρονιάς (δείτε εδώ ποιοι παντρεύονται), ενώ λίγη ώρα αργότερα μία πασίγνωστη ηθοποιός αποκάλυψε το παρασκήνιο για την πρόταση γάμου που είχε δεχθεί εκείνη.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ιωαννίδου, μιλώντας στην κάμερα, εξήγησε πως ο Φρέντυ Γερμανός, ο πατέρας της παρουσιάστριας, δεν είχε κάνει ο ίδιος πρόταση σε εκείνη, αλλά η Ναταλία Γερμανού μεσολάβησε για να συμβεί. Όπως αναφέρει η ίδια, εκείνος δεν τολμούσε να την αγγίξει καλά καλά μέχρι τότε (δείτε εδώ το παράπονο της ηθοποιού για την παρουσιάστρια).

Το παρασκήνιο για την πρόταση γάμου του Φρέντυ Γερμανού στην Μαρία Ιωαννίδου

«Η Ναταλία έκανε την πρόταση γάμου σε εμένα για λογαριασμό του Φρέντυ. Στον Γερμανό άρεσε που με έβλεπε στις ταινίες και ήθελε να με γνωρίσει και με βλέπει η Ναταλία και του λέει, “μπαμπά γιατί δεν παντρεύεσαι την κυρία Ιωαννίδου που είναι και ωραία;». Ο Γερμανός τότε ούτε καν είχε τολμήσει να μου πιάσει το χέρι», είπε χαρακτηριστικά.

Και έπειτα συμπλήρωσε: «Το μεγαλύτερο λάθος μου είναι ότι εμπιστεύομαι τους ανθρώπους. Μια δήθεν φίλη μου με κατέστρεψε. Για τρία χρόνια έτρωγε από εμένα η ίδια, ο άνδρας της και η οικογένειά της. Έχασα όλα τα πράγματα του Φρέντυ σταδιακά. Τα πούλησα όλα για να μπορώ να επιβιώνω με μια αξιοπρέπεια».