Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

"Όταν είχα καρκίνο με έπαιρνε τηλέφωνο, αλλά δεν πέρασε ούτε...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Ιωαννίδου για την Ναταλία Γερμανού

«Δεν θέλω να της το χαλάσω»

NDPPHOTO
News 28.09.2022 09:09
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και την Ελένη Ευσταθίου. Μίλησε για τον Φρέντυ Γερμανό και τις αμβλώσεις που έχει κάνει, ενώ μίλησε ανοιχτά για τις σχέσεις της με τη Ναταλία Γερμανού.

«Έχω μετανιώσει φρικτά που έκανα τόσες πολλές αμβλώσεις με τον Σειληνό. Κάναμε εξωσωματική με τον Φρέντυ Γερμανό, πέτυχε και μετά πέθανε. Ο Θεός με τιμώρησε… Μου είπε “σκότωσες τόσα παιδιά, δεν θα έχεις παιδί εσύ”. Απέβαλα πάνω στην σκηνή ενώ χόρευα», εξομολογήθηκε (δείτε τον σύντροφό της σήμερα).

Η αποκάλυψη της Ιωαννίδου για την Γερμανού

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην σχέση της με την Ναταλία Γερμανού: «Η Ναταλία είναι λίγο μοναχικό άτομο από επιλογή και δεν βρισκόμαστε συχνά. Δεν θέλω να της το χαλάσω! Είμαι σίγουρη ότι ενδιαφέρεται. Όταν είχα τον καρκίνο συνέχεια με έπαιρνε τηλέφωνο, δεν πέρασε όμως μία φορά να με δει. Την αγαπώ αλλά δεν έχουμε στενή επαφή που αν μου τύχει κάποιο πρόβλημα, θα την πάρω να της το καταθέσω».

Η οικονομική καταστροφή

Η Μαρία Ιωαννίδου ήταν καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου 21/5 στο Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη. Η ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της και την καριέρα της. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην οικονομική καταστροφή που βίωσε επειδή έδειξε εμπιστοσύνη σε φιλικό της πρόσωπο, που την πρόδωσε

«Μέσα σε αυτήν την επταετία έχασα όλη μου την περιουσία γιατί μου έχει μείνει κάτι από τη χαζοτσιχλόφουσκα κι εμπιστεύτηκα λάθος άνθρωπο. Τα έδωσα όλα σε σχολή χορού και ξαφνικά δεν πληρώθηκε τίποτα. Είχα δύο σχολές κι επειδή έκανα θέατρο και διάφορα δεν προλάβαινα και την εμπιστεύτηκα σε μία δήθεν φίλη, που ήταν αυτός ο σατανάς ο καταραμένος που μπήκε στη ζωή μου και δεν πλήρωνε ούτε ΙΚΑ, ούτε υπαλλήλους, ούτε ενοίκια και χάνω σπίτια» ανέφερε η Μαρία Ιωαννίδου.

«Εγώ κακώς είχα αφήσει την προσωνυμία διαχειρίστρια. Δεν είχα τίποτα αλλά ήθελα να έχω την καλλιτεχνική επιμέλεια της σχολής. Είχα δώσει τη σχολή στην κυρία να την κάνει ο Θεός κι εγώ θα δίδασκα. Αυτή με φόρτωνε με ενοίκια κ.ά. και ξαφνικά πριν από αυτά χρόνια μου έρχονται όλα κι έχασα το σπίτι μου στο Μάτι, που μου το χάρισε ο αγαπημένος μου Φρέντυ κι έχασα όλη μου την περιουσία. Είμαι φτωχή» συμπλήρωσε η Μαρία Ιωαννίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Open, λίγες μέρες μετά το πρωτοφανές ξέσπασμά της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Έλεος, δεν είμαι...» - Πρωτοφανές ξέσπασμα από την Μαρία Ιωαννίδου

Ξέσπασε η Μαρία Ιωαννίδου: «Μην με βάζετε σε αυτά τα σκοτεινά μονοπάτια…»

Share