«Προσπαθούσε να μου δείξει ότι με φλερτάρει, με άγγιζε στο μάγουλο χαριτολογώντας...» - Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του ALPHA

Η αποκάλυψη για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε η καλεσμένη της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Προσπαθούσε να μου δείξει ότι με φλερτάρει, με άγγιζε στο μάγουλο χαριτολογώντας...» - Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του ALPHA

Πρόσφατα γνωστή και αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον γυναικολόγο της σοκάροντας το κοινό. Δεν είναι, όμως, δυστυχώς, η μόνη που έχει βιώσει τέτοιου είδους περιστατικά. Πριν από λίγες ημέρες, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, στο κανάλι του ALPHA, άλλη μία ηθοποιός προχώρησε σε δηλώσεις για την δική της εμπειρία με άνθρωπο από τον χώρο της υποκριτικής.

Ο λόγος για την Νανά Βενέτη, η οποία μίλησε αρχικά για την γνωριμία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες αυτή τη στιγμή, αλλά εξήγησε πως άλλος είναι εκείνος ο οποίος την έφερνε σε δύσκολη θέση με τις πράξεις, τις χειρονομίες και την συμπεριφορά του απέναντί της γενικότερα. Πρόκειται για έναν άνδρα, ο οποίος παλαιότερα, όταν προέβαινε σε αυτές τις πράξεις ήταν πολύ επιτυχημένος και αγαπητός στο κοινό, ωστόσο πλέον το όνομα αυτού δεν ακούγεται πια.

Η αποκάλυψη της Βάνας Βενέτη για την σεξουαλική παρενόχληση που σόκαρε την Κατερίνα Καινούργιου

«Τον γνώρισα τον Φιλιππίδη όταν ξεκίνησε και δεν είχε καμία σχέση με όλα αυτά που ακούγονται, τα οποία σαφώς χτίστηκαν στην πορεία και με την άνοδο που είχε στην καριέρα του. Είχα με έναν ηθοποιό ένα περιστατικό που προσπαθούσα να τον κρατήσω σε απόσταση. Προσπαθούσε να με πλησιάσει, να μου δείξει ότι με φλερτάρει. Θυμάμαι ότι έκανε αστεία και με άγγιζε στο μάγουλο χαριτολογώντας. Σπουδαίος και τρανός, αλλά δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά.