Του έκαναν το πιο ακριβό δώρο - Στην Γαλλία η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέοντας Πατίτσας για τον μικρό Κωνσταντίνο

Έχει τα γενέθλιά του!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαριέττα Χρουσαλά επέστρεψε στην τηλεόραση και στην πασαρέλα μέσα από την παρουσίαση του Madwalk 2022, ωστόσο μόλις αυτό ολοκληρώθηκε η ίδια απομακρύνθηκε ξανά από τα φώτα της δημοσιότητας και βρέθηκε ξανά δίπλα στον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα και τα τρία τους παιδιά (δείτε εδώ την αντίδραση του καλού της όταν ανέβηκε στη σκηνή).

Πριν από λίγες ημέρες είχε γιορτή ο Σπύρος ο πρώτος γιος του ζευγαριού και η νεαρή μανούλα θέλησε να το γιορτάσει με την πιο τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ και η κόρη τους είχε τα γενέθλιά της και η ευχές της ήταν ακόμη πιο γλυκές.

Τα φαντασμαγορικά γενέθλια του γιου του Λέοντα Πατίτσα και της Μαριέττας Χρουσαλά στην Γαλλία

«Χρόνια πολλά χαρά της ζωής μου. Σπυράκο σε αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά για τον 6χρονο και πλήθος κόσμου έσπευσε να της ευχηθεί.

Μαριέττα Χρουσαλά γιος

«Happy Birthday Margo», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η περήφανη μαμά.

Να υπενθυμίσουμε πως η μικρή γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 2012 και είναι το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά της Μαριέττας Χρουσαλά και του συζύγου της.

H υπέροχη τούρτα γενεθλίων της κόρης Χρουσαλά - Πατίτσα

Την Παρασκευή 6/1, όμως, ήταν ημέρα γιορτής για όλους, ξανά, διότι γιορτάζει την ημέρα της γέννησής του και το μικρότερο παιδί της οικογένειας, ο Κωνσταντίνος και ίσως είναι και ο πιο τυχερός, διότι ο τρόπος που πέρασε την ημέρα του δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλο.

Πιο συγκεκριμένα, οι πέντε τους ταξίδεψαν μέχρι την Γαλλία και έκαναν όλη την ημέρα σκι στα βουνά. Ο ίδιος κυκλοφορούσε με μπαλόνια δεμένα στην πλάτη του με αποτέλεσμα να τον κοιτάζουν όλοι, ενώ η Μαριέττα Χρουσαλά δεν θέλησε να τον αφήσει χωρίς κάποια ανάρτηση και να τον ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα παιδιά και έτσι δημοσίευσε και μία φωτογραφία τους όπου είναι αγκαλιασμένοι και κοιτούν τους καταρράκτες.

«Χαρούμενα γενέθλια στον πιο όμορφο μικρό πλάσμα, τον Κωνσταντίνο», σημείωσε η ίδια και πλήθος διασήμων και μη έσπευσαν να της ευχηθούν για την μικρή της αδυναμία.

Αξίζει να σημειωθεί πως κανείς δεν γνώριζε το φύλο του μωρού μέχρι να γεννηθεί, ενώ η Μαριέττα Χρουσαλά γέννησε επτά ημέρες μετά την τελική της ημερομηνία και είχε πάρει μόνο επτά κιλά.

Μαριέττα Χρουσαλά γιος γενέθλια
Instagram / Μαριέττα Χρουσαλά

γιος Μαριέττα Χρουσαλά
Instagram / Μαριέττα Χρουσαλά