«Μετά το τροχαίο κουλούριασα κι έλεγα...» - Συγκινεί η Αντριάνα Παρασκευοπούλου με την σπάνια εξομολόγησή της

Δεν μιλάει συχνά γι' αυτό...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μετά το τροχαίο κουλούριασα κι έλεγα...» - Συγκινεί η Αντριάνα Παρασκευοπούλου με την σπάνια εξομολόγησή της

Καλεσμένη στην εκπομπή "Όλα για τη ζωή μας" θα είναι το Σάββατο 7/1 η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, η οποία πρόσφατα βρέθηκε στο Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν και με την παρατήρησή της στο Φώτη Σεργουλόπουλο κατάφερε να τον "παγώσει".

Η δημοσιογράφος είναι χωρισμένη με παιδιά και στο παρελθόν είχε μιλήσει για αυτή την αλλαγή στη ζωή της, ωστόσο αυτή τη φορά θα μιλήσει για το ατύχημα που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή και να της στερήσει τα μωρά της.

Η αποκάλυψη της Αντριάνας Παρασκευοπούλου για το τραγικό της ατύχημα

Μιλώντας για το διαζύγιό της από τον μπασκετμπολίστα, Νίκο Μπουντούρη, είχε αναφέρει: «Πέρασαν 4 χρόνια από τότε που πήρα διαζύγιο, δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη για κάτι άλλο. Ό,τι είναι να φέρει η ζωή θα στο φέρει, έχει μεγαλύτερη φαντασία από μας.

Δεν με φλερτάρουν ποτέ οι άντρες, δεν με προσεγγίζουν καν. Μπορεί να με βλέπουν στις ειδήσεις και να λένε “τώρα θα μας πει τις ειδήσεις σε τίτλους”. Δεν προλαβαίνω να προσέχω την εξωτερική μου εμφάνιση. Δεν βάφομαι ποτέ στην προσωπική μου ζωή».

Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, η ίδια εξήγησε πως συνέβη ένα τροχαίο και ο φόβος της μήπως δεν ξαναέβλεπε τα παιδιά της την έκανε να αναφέρει συνέχεια τα ονόματά τους, μέχρι τη στιγμή που κατάλαβε πως όλα ήταν καλά πια.

«Μετά το τροχαίο κουλούριασα κι έλεγα διαρκώς τα ονόματα των παιδιών μου», αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ σε άλλο σημείο επισημαίνει:

«Ανέκαθεν ακροβατούσα ανάμεσα σε όλες τις υποχρεώσεις μου. Βλέπω τον εαυτό μου σαν ζογκλέρ, - όχι αυτόν με τα πορτοκάλια, αλλά εκείνον με τις φλόγες, που, αν πέσει ένας πυρσός, θα καεί ολόκληρος. Προσπαθώ να διαχειρίζομαι το χρόνο που αφιερώνω στη δουλειά και στα παιδιά μου. Νιώθω τόσο γεμάτη από την αγάπη που δίνω και παίρνω από εκείνα! Ακόμα κι αν δεν ήταν παιδιά μου, θα ήθελα να κάνω παρέα μαζί τους γιατί είναι ωραία τυπάκια».

Αντριάνα Παρασκευοπούλου