«Βγήκα από μία σχέση πολύ πρόσφατα...» - Όλη η αλήθεια για την προσωπική ζωή του Αντίνοου Αλμπάνη

«Έχει δει το μάτι μου πολλή σάρκα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Βγήκα από μία σχέση πολύ πρόσφατα...» - Όλη η αλήθεια για την προσωπική ζωή του Αντίνοου Αλμπάνη

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, και έχει συγκινήσει το κοινό με την ερμηνεία του. Ο ίδιος έχει περάσει αρκετά δύσκολα όσον αφορά την υγεία του, καθώς έχει περάσει καρκίνο και μιλάει ανοιχτά για το συγκεκριμένο ζήτημα, ωστόσο στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε για το κανάλι της Νάνσυ Παραδεισανού στο youtube αναφέρθηκε σε άλλα θέματα ακόμη πιο προσωπικά.

Ο ηθοποιός, δηλαδή, αποκάλυψε εάν βρίσκεται σε σχέση, πως αντιδρά στα μηνύματα που δέχεται από τους θαυμαστές του στα social media, αλλά και πως του αρέσει να φλερτάρει (δείτε εδώ το φιλί στο στόμα με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη).

Η αποκάλυψη του Αντίνοου Αλμπάνη για την προσωπική του ζωή

«Νιώθω χαρούμενος, περήφανος και όλα αυτά τα ωραία. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ανοίξει ποτέ αυτή η αγορά. Το συζητούσαν χρόνια ότι πρέπει βάσει νομοθεσίας το Netflix να εντάξει και ελληνικό προϊόν. Είναι μία ιστορική στιγμή», ανέφερε αρχικά για την είσοδο του Maestro στη διεθνή πλατφόρμα ροής, Netflix.

«Έβαλα το trailer στο Netflix και μ’ άκουσα να μιλάω βραζιλιάνικα, τουρκικά, πολωνικά… κατουρήθηκα στα γέλια» είπε στη συνέχεια με χιούμορ ο ηθοποιός.

Έπειτα, απάντησε για τις προτάσεις που μπορεί να έχει δεχθεί: «Σε παίρνουν τηλέφωνο και σου λένε: έχουμε αυτή τη σειρά αλλά δεν θέλουμε παράλληλα να παίζεται ο δεύτερος κύκλος του Maestro. Απ’ τη μία υπάρχει ένα ενδιαφέρον αλλά απ’ την άλλη θέλουν μία αποκλειστικότητα που σε αυτή τη χώρα ποτέ δεν πληρώνεται».

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, εξήγησε: «Όχι, δεν έχω σχέση αλλά θα' θελα πολύ να έχω. Βγήκα από μία σχέση πολύ πρόσφατα. Είμαι συντροφικός άνθρωπος και επενδύω στις σχέσεις αλλά στην παρούσα φάση δεν έχω κάτι».

«Να ‘ναι καλά οι άνθρωποι… μου στέλνουν πάρα πολύ ωραία πράγματα. Έχει δει το μάτι μου πολλή σάρκα» αναφέρει με χιούμορ ο Αντίνοος Αλμπάνης και προσθέτει: «Δεν φλερτάρω στα social, είμαι άλλης γενιάς. Δηλαδή ψηθήκαμε για να μείνουμε με το κινητό στο χέρι;», κατέληξε για την επικοινωνία με το κοινό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.