Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του Νότη Μαυρουδή - Ψυχολογικά "τσακισμένοι" η σύζυγος και ο γιος του

Αυτή την ώρα το τελευταίο αντίο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Σοκ προκάλεσε ο ξαφνικός και τραγικός θάνατος του Νότη Μαυρουδή. Ο καλλιτέχνης "έφυγε" στο σπίτι του έπειτα από ατύχημα που είχε και τον εντόπισε η σύζυγός του με την οποία ήταν μαζί στο εξοχικό τους.

«Εχθές το βράδυ βγήκε στην είσοδο του σπιτιού του, στην πρώτη αυλή και εκεί πιθανότατα σκόνταψε σε κάποιο αντικείμενο, ίσως σε κάποια καρέκλα που είχαν στην βεράντα, με συνέπεια να φύγει με ορμή πάνω στο ξύλινο κάγκελο, την κουπαστή, η οποία δεν άντεξε το βάρος του, ξηλώθηκε, έφυγε στο κενό, χτύπησε πέφτοντας από ύψος τριών μέτρων σε κάποιες πέτρες που αποτελούσαν το πάτωμα της δεύτερης αυλής. Τραυματίστηκε θανάσιμα», αποκαλύφθηκε για το ατύχημα που του κόστισε την ζωή.

Στην ιατροδικαστική εξέταση αναφέρεται πως οι βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ήταν η αιτία θανάτου του. Ο συνθέτης γλίστρησε από ένα επίπεδο του σπιτιού στο άλλο και χτύπησε στο κεφάλι, σύμφωνα με την ιατροδικαστή κ. Ρουμπίνη Λεονταρή, η οποία σημείωσε πως η πτώση έγινε από μεγάλο ύψος.

Αυτή την ώρα η κηδεία του Νότη Μαυρουδή

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται στο κοιμητήριο Χαλανδρίου, ενώ στη συνέχεια, η σορός του θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα, όπως ανακοίνωσε ο γιος του, ηθοποιός Χάρης Μαυρουδής.

Τραγική φιγούρα ήταν η σύζυγός του Βάσω Μαυρουδή και τα παιδιά του, Χάρης και Ροδή, οι οποίοι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πόσο άδικα και ξαφνικά έφυγε από τη ζωή (δείτε την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα).

κηδεία Νότη Μαυρουδή καλεσμένοι

κηδεία Νότη Μαυρουδή

κηδεία Νότη Μαυρουδή σύζυγός

κηδεία Νότη Μαυρουδή γιος

κηδεία Μαυρουδη