«Θα μείνει πάντα στις καρδιές μας» - Δύσκολες ώρες για τον Σπύρο Μπιμπίλα

Η συγκινητική ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει από χθες 3/1 πως ο Νότης Μαυρούλη, ο οποίος ενώ είχε έρθει για διακοπές στο σπίτι του στην Κουκουράβα, λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ, έβαλε ένα ξύλο στα κάγκελα της αυλής του σπιτιού του και πάτησε πάνω, ίσως για να διορθώσει κάτι, αλλά πιθανόν έχασε την ισορροπία του ή ζαλίστηκε και έπεσε στο κενό (δείτε εδώ πότε θα γίνει η κηδεία του).

Η εκπομπή T-Live εξήγησε πώς συνέβη το μοιραίο δυστύχημα και ο καλλιτέχνης έφυγε έτσι από τη ζωή. Η Τατιάνα Στεφανίδου λοιπόν είπε: «Ήταν στο σπίτι του, στον παράδεισό του με τη γυναίκα του. Ετοιμαζόταν να φύγει και να γυρίσει στην Αθήνα. «Έφυγε» από το τίποτα. Απλά γλίστρησε και χτύπησε το κεφάλι του στην πέτρα».

«Εχθές το βράδυ βγήκε στην είσοδο του σπιτιού του, στην πρώτη αυλή και εκεί πιθανότατα σκόνταψε σε κάποιο αντικείμενο, ίσως σε κάποια καρέκλα που είχαν στην βεράντα, με συνέπεια να φύγει με ορμή πάνω στο ξύλινο κάγκελο, την κουπαστή, η οποία δεν άντεξε το βάρος του, ξηλώθηκε, έφυγε στο κενό, χτύπησε πέφτοντας από ύψος τριών μέτρων σε κάποιες πέτρες που αποτελούσαν το πάτωμα της δεύτερης αυλής. Τραυματίστηκε θανάσιμα» τόνισε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Χρήστος Στεφανής.

Η Τατιάνα Στεφανίδου συμπλήρωσε: «Είχε γραφτεί από χθες ότι ο άνθρωπος είχε βγει να κάνει κάτι εργασίες, ότι είχε βάλει ένα ξύλο και προσπάθησε να ανέβει πάνω του για να κάνει τις δουλειές του και διάφορα άλλα. Επειδή είχαμε μια επικοινωνία με την κα Μαυρουδή, τη συνάδελφο δημοσιογράφο μας εξήγησε ότι ο άνθρωπος είχε μαζέψει τα πράγματά του και ετοιμάζονταν να γυρίσουν πίσω στην Αθήνα. Δεν βγήκε να κάνει καμία εργασία, γλίστρησε και έπεσε από το ένα επίπεδο στο άλλο. Αυτό που στάθηκε μοιραίο για τη ζωή του ήταν η κουπαστή» (δείτε εδώ το βίντεο).

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για την απώλεια του Νότη Μαυρούδη

Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν και δημόσια ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση μέσα από τα social media.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για την απώλεια του Νότη Μαυρούδη