«Μου είπαν δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε να σώσουμε την μήτρα σου» - Η εξομολόγηση της Shaya για τον γολγοθά που έζησε

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Shaya αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες με τα γυναικολογικά της πριν και μετά τη γέννηση του γιου της. Η τραγουδίστρια έχει εξομολογηθεί πολλές φορές ότι πέρασε μεγάλη στεναχώρια μέχρι τελικά να δοθεί λύση και να καταφέρει να μείνει έγκυος παρά τους κινδύνους που εγκυμονούσαν.

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον ALPHA, η τραγουδίστρια μίλησε για τον γολγοθά που βίωσε αλλά και για την σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε.

Η παρενόχληση και ο γολγοθάς της Shaya με την εγκυμοσύνη

«Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση από συνεργάτες, ατζέντηδες, μάνατζερ, ακόμα κι από πελάτες. Ήταν μια εποχή που ο άλλος έλεγε ότι αγόρασα μια σαμπάνια και τώρα μου ανήκεις. Είχε τύχει σε φίλη μου να την βιάσουν. Εγώ το έμαθα 15 χρόνια μετά γιατί νόμιζε ότι κάπου έφταιγε. Έγινε από μάνατζερ. Στην πρώτη μου σχέση στα 17 παίξαμε ξύλο. Πιο μεγάλη, όταν ήμουν στις Hi -5, έτυχε σε μια σχέση που ήταν η χειρότερη που έχω κάνει» ανέφερε η Shaya, ενώ έχει αποκαλύψει πως έχει δεχθεί και σκληρή ρατσιστική επίθεση.

«Όταν γνώρισα τον άντρα μου κι ήθελα να κάνω ένα παιδί μαζί του, μου είπαν ότι δεν ξέρουμε γενικά αν θα μπορέσεις να κάνεις παιδί κι αν θα μπορέσουμε να σώσουμε την μήτρα σου. Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Για καλή μου τύχη ο άντρας που είχα βρει, είχε τον καλύτερο γυναικολόγο της Ευρώπης και μετά από μισό χρόνο έμεινα έγκυος και γεννήθηκε το θαύμα μου» εξομολογήθηκε για την πιο δύσκολη στιγμή της.

Το κεφάλαιο Hi-5

-Μετά τη διάλυση των Hi-5 έπιασες τον εαυτό σου σου σε κατάθλιψη;

«Όχι ακριβώς ήταν πολλά τα θέματα τότε. Διαλυθήκαμε σε μια εποχή που όλα ήταν καλά, μας διέλυσε η ίδια δισκογραφική. Τότε δεν υπήρχαν ούτε τα social media, ζούσαμε την απόλυτη δόξα, περνούσαμε έξω από ένα σχολείο κι έρχονταν όλοι για αυτόγραφα. Ξαφνικά όμως αυτό άλλαξε. Από εκεί που ήμουν τέρμα γνωστή, δεν ήξερα ποιο θα είναι το επόμενο βήμα μου.

Έλεγα τι κάνω τώρα, πώς θα με αναγνωρίσουν σαν μονάδα. Πέρασαν κάποια χρόνια, έκανα ένα διάλειμμα, έφυγα από την Αθήνα και τα φώτα της δημοσιότητας επίτηδες για να μπορέσω να βρω το στυλ της Shaya. Αισθανόμουν χαμένη κι είπα δεν θα κάνω τίποτα, θα περιμένω. Δεν μου έρχονταν κι οι προτάσεις και τότε έλεγαν "α είσαι καμένο χαρτί". Έλεγα θα περιμένω και θα σας αποδείξω το αντίθετο».

Η Shaya μιλάει για τις προσπάθειες που έκανε μέχρι να κάνει παιδί

-Αντιμετώπισες τότε τρικλοποδιές;

«Στην επαρχία όχι γιατί ήταν πιο οικογενειακά τα πράγματα. Αυτά τα πάθαινα πριν γίνω γνωστή, όπου κάποιες φορές τραγουδίστριες προσπαθούσαν ποια θα φανεί περισσότερο έτσι ώστε να κερδίσει δισκογραφικό συμβόλαιο. Ήταν άλλα χρόνια όμως».