«Ο λόγος που αρνήθηκα δεν ήταν...» - Η πραγματική αιτία πίσω από την απόφαση του Γιάννη Σπαλιάρα να μείνει εκτός Survivor All Star

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ο λόγος που αρνήθηκα δεν ήταν...» - Η πραγματική αιτία πίσω από την απόφαση του Γιάννη Σπαλιάρα να μείνει εκτός Survivor All Star

Βρισκόμαστε μία μέρα πριν ξεκινήσει ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης Survivor All Star, Σάββατο 7/1, και όλα "γυρίζουν" γύρω από αυτό και τους παίκτες που θα συμμετέχουν (δείτε εδώ πώς χώρισαν τις ομάδες και τα ζευγάρια). Είναι γνωστό, όμως, εδώ και καιρό πως ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες που πέρασαν από το παιχνίδι, δεν θα βρίσκεται φέτος σε αυτό (δείτε εδώ ποιος έκλεισε συμφωνία για παραπάνω λεφτά).

Ο λόγος για τον Γιάννη Σπαλιάρα, γνωστό και ως "σφάχτη της καρύδας". Φήμες που έχουν διαρρεύσει αναφέρουν πως έκανε την προσπάθεια να μπει, αλλά κόπηκε στα εργομετρικά τεστ, ωστόσο ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και πάλι, αποκάλυψε ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που αποφάσισε να μείνει εκτός.

Ο πραγματικός λόγος που ο Γιάννης Σπαλιάρας έμεινε εκτός Survivor All Star

«Ήταν ένα πρόγραμμα που έκανε 80%, πολύς κόσμος με γνώρισε και με αγάπησε μέσα απ’ αυτό» εξήγησε, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι θεωρεί πως είναι άδικο όσοι αναφέρονται σε αυτόν να στέκονται μόνο στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς πριν από αυτό είχε συμμετάσχει και σε δέκα σίριαλ.

«Ό,τι ήταν να πάρω, το πήρα και ό,τι ήταν να δώσω, το έδωσα στο Survivor» αποκάλυψε στη συνέχεια για το σόου, κάτι που τον έκανε και να αρνηθεί την πρόταση για το Survivor All Star.

«Ο λόγος που αρνήθηκα δεν ήταν οικονομικός, δεν είχα κίνητρο πέρα από τα χρήματα, γι’ αυτό και δεν “παζάρεψα”» συμπλήρωσε έπειτα και εξήγησε πως θεωρεί λάθος της παραγωγής να δίνει την ίδια αμοιβή σε όλους τους παίκτες. «Δέχτηκα φέτος προτάσεις για πάνελ σε εκπομπή, δεν είναι όμως αυτό που θέλω να κάνω», κατέληξε μάλιστα.