Με προορισμό το άγνωστο - Χέρι χέρι με τις κόρες τους ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη στο αεροδρόμιο

Σπάνια στιγμιότυπα της οικογένειας!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αντώνης Σρόιτερ βρίσκεται καθημερινά στις οθόνες των τηλεθεατών μέσα από την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του ALPHA, όποτε όμως δεν τον βλέπουμε την τηλεόραση, είναι σίγουρο πως θα βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών του και της συζύγου του, Ιωάννας Μπούκη.

Το ζευγάρι αρκετά συχνά πραγματοποιεί εξόδους, με τις εμφανίσεις τους να κλέβουν τις εντυπώσεις κάθε φορά, αφού όλα τα βλέμματα γυρίζουν πάνω τους (δείτε τους εδώ στην παραλία με εκείνη να βάζει φωτιές με τους κοιλιακούς "φέτες" που διαθέτει), ωστόσο οι φορές που βλέπουμε τους δυο τους μαζί με τα παιδιά τους δημόσια είναι σπάνιες.

Στο αεροδρόμιο ο Αντώνης Σρόιτερ με την Ιωάννα Μπούκη και τα παιδιά τους

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly εντόπισε το διάσημο ζευγάρι σε βραδινή του έξοδο στους δρόμους της Αθήνας και για άλλη μία φορά, πριν από λίγες ημέρες και η εμφάνιση της συζύγου του δημοσιογράφου έκανε τους πάντες να μιλούν για εκείνη. Παρόλο που έχει γεννήσει δύο παιδιά, το σώμα της είναι καλλίγραμμο και διαγράφεται μέσα από το στενό μίνι φόρεμα που επέλεξε σε μαύρη απόχρωση.

Από πάνω, επέλεξε να φορέσει ένα σακάκι, μαύρο ξανά, το οποίο ήταν όλο παγέτα και τα πόδια της τα "έντυσε" με ψηλοτάκουνες γόβες με χοντρή φιάπα και μπαρέτα. Όσον αφορά τα κοσμήματά της, διάλεξε λαμπερά ασημί σκουλαρίκια και κολιέ, τα οποία ταίριαζαν απόλυτα με την τσάντα της, ενώ στο χέρι της φορούσε και ένα ρολόι.

Το μακιγιάζ της ήταν απαλό και τα μαλλιά της έπεφταν με χαλαρές μπούκλες στους ώμους της, ενώ ο παρουσιαστής δίπλα της "έλαμπε", φορώντας ένα σκούρο τζιν, λευκό πουκάμισο και μαύρο σακάκι.

Ιωάννα Μπούκη Αντώνης Σρόιτερ

Πριν ξεκινήσει το τριήμερο, λοιπόν, μπαμπάς και μαμά πήραν τις κόρες τους και αποφάσισαν να φύγουν ένα μικρό ταξιδάκι και ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού βρέθηκε για άλλη μία φορά δίπλα τους και απαθανάτισε τα στιγμιότυπα της οικογένειας.

Ο παρουσιαστής δεν άφησε λεπτό τις μικρές του από το χέρι όσο βρισκόντουσαν στο αεροδρόμιο, με εκείνες να παίζουν συνεχώς με το αμαξίδιο που μετέφερε τις αποσκευές τους, ενώ η μητέρα τους ήταν συνεχώς δίπλα τους και της παρακολουθούσε σαν "φρουρός", μη τυχόν και συμβεί οτιδήποτε. Ο προορισμός που επέλεξαν, βέβαια, είναι άγνωστος.

Σρόιτερ Μπούκη αεροδρόμιο

Σρόιτερ Μπούκη παιδιά

Σρόιτερ κόρες

Σρόιτερ παιδιά