«Με είχε απειλήσει και με διαζύγιο» - Το άγνωστο σκηνικό με τον παραλίγο χωρισμό ανάμεσα στον Τάσο Ιορδανίδη και την Θάλεια Ματίκα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με είχε απειλήσει και με διαζύγιο» - Το άγνωστο σκηνικό με τον παραλίγο χωρισμό ανάμεσα στον Τάσο Ιορδανίδη και την Θάλεια Ματίκα

Ο Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς (δείτε εδώ το spoiler μεγατόνων που έκανε για ζευγάρι του σίριαλ), παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Μαμά-δες, το Σάββατο 7/1, και αναφέρθηκε στον γάμο του με την Θάλεια Ματίκα, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, ακόμη και τη στιγμή που παραλίγο να χωρίσουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ηθοποιός πρόσφατα πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του και έκανε την οικογένειά του, αλλά και τους συνεργάτες του να ανησυχήσουν.

Ο ίδιος, λοιπόν, εξήγησε πως την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, η σύζυγός του δεν τον άφησε λεπτό και τον στήριξε μέχρι το τέλος και εκεί είναι που κατάλαβε πως αυτή η σχέση άξιζε και γι' αυτό δεν σταμάτησε ποτέ να προσπαθεί για εκείνη.

Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη για το παραλίγο διαζύγιο με την Θάλεια Ματίκα

«Η Θάλεια πολλές φορές μου έχει δώσει ένα σπρώξιμο για να πάρω φόρα και πολλές φορές έχει βάλει χαλινάρι για να με συγκρατήσει και πολλές φορές έχει γκρινιάξει και πολλές φορές έχουμε διαφωνήσει. Πολλές φορές, φυσικά, έχω κάνει και του κεφαλιού μου πίσω από την πλάτη της και άλλες φορές έχει βγει σε καλό το ρίσκο που έχει πάρει και άλλες φορές δεν έχει βγει σε καθόλου καλό»., είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Όταν δεν βγαίνει σε καλό δοκιμάζεται η σχέση με την έννοια αν είναι ισχυροί οι δεσμοί ή δεν είναι. Έχω βρεθεί στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και μου κρατούσε το χέρι, που δεν το περίμενα. Εκεί ήταν ένα πολύ κρίσιμο checkpoint της σχέσης και φάνηκε αυτό που υποψιαζόμασταν. Ότι αυτή η σχέση έχει γερό πυρήνα».

«Δεν διεκδικούμε να δουλεύουμε μαζί αλλά συμβαίνει. Προκύπτει κάποιες φορές, όχι μόνο σαν ανάγκη καλλιτεχνική, σαν ανάγκη επειδή δεν γίνεται γίνει αλλιώς. Για παράδειγμα, αυτό συνέβη πέρυσι που με τον κορωνοϊό βιώναμε μια κατάσταση με τα θέατρα πολύ αβέβαιη και έπρεπε κάτι να ανεβάσουμε.

Εγώ δεν ήταν να συνεχίσω να κάνω παραγωγές αλλά ήρθε ο κ. Ληναίος και μου ζήτησε να αναλάβω το θέατρο ενώ η Θάλεια κλωτσούσε και μου έλεγε "όχι, δεν θα ξαναμπείς στη διαδικασία παραγωγής". Σκέψου ότι υπέγραψα το θέατρο και η Θάλεια δεν το ήξερε και κάποια στιγμή της λέω "ξέρεις, έχουμε πάρει το θέατρο". Προσπαθούσα με διάφορους υπαινιγμούς να της το φέρω όσο πιο μαλακά γινόταν αλλά δεν ήθελε με τίποτα. Με είχε απειλήσει και με διαζύγιο, ας το πούμε χαριτολογώντας», κατέληξε.