Στιγμές ευτυχίας για την Νάντια Μπουλέ - Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μετά την γέννηση της κόρης της

Η μικρή Σεμέλη έφερε τα πάνω κάτω

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Νάντια Μπουλέ
Instagram / Νάντια Μπουλέ

Πάνω από ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η Νάντια Μπουλέ έγινε για πρώτη φορά μαμά (δείτε εδώ το φαντασμαγορικό πάρτι γενεθλίων που της ετοίμασε) και η ζωή της έκτοτε άλλαξε δραματικά. Όλη της η ρουτίνα "γυρίζει" πια γύρω από το παιδί της, την μικρή Σεμέλη και όσο δύσκολο κι αν είναι, η ίδια το απολαμβάνει στο έπακρο και, μάλιστα, μαθαίνει και πράγματα για τον εαυτό της μέσα από τη νέα της πραγματικότητα.

«Ο τοκετός κράτησε συνολικά 10-11 ώρες, αλλά ειλικρινά δεν το κατάλαβα. Πέρασε πολύ γρήγορα ο χρόνος και χωρίς πόνο. Μάλλον για αυτό πέρασε γρήγορα. Τις περισσότερες ώρες ήμασταν στο δωμάτιο με τη μαία και τον γιατρό και λέγαμε ιστορίες από τη ζωή και τη δουλειά μας. Απλώς κάποια στιγμή μου είπε: "Ήρθε η ώρα, σπρώξε"».

Οι επόμενες τρεις μέρες μετά τον τοκετό ήταν πιο δύσκολες από τον ίδιο τον τοκετό. Ευτυχώς με τα κατάλληλα παυσίπονα ήμουν οκ. Αλλά ειδικά την πρώτη μέρα, πονούσε όλο μου το σώμα από τη γέννα. Επίσης το πιο επίπονο κομμάτι του τοκετού ήταν πριν ξεκινήσει. Όταν προσπαθούσαν να μου βρουν φλέβα για τον ορό», είχε πει χαρακτηριστικά για την γέννα.

Η αλλαγή στη ζωή της Νάντιας Μπουλέ μετά την γέννηση της κόρης της

Νάντια Μπουλέ αποκάλυψη για τον τοκετό ανάρτηση

Νάντια Μπουλέ αποκάλυψη για τον τοκετό

Η ηθοποιός, λοιπόν, το Σάββατο 7/1 δημοσίευσε μία φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από την ώρα που έκανε την νυχτερινή της βόλτα με την κόρη της, με την οποία περπατούσαν πλάι πλάι στον δρόμο (δείτε την εδώ να κάνει τα πρώτα της βήματα), εξηγώντας ποια είναι η μεγαλύτερη αλλαγή που παρατήρησε όσον αφορά τον δικό της χαρακτήρα μετά από τον ερχομό της μικρής της αδυναμίας.

«Από τότε που ήρθε, η κοινωνική μου ζωή εξαντλείται στα πάρκα και στις παιδικές χαρές. Και δεν θα το άλλαζα με τίποτα», σημείωσε η ίδια και πολλές μανούλες που ταυτίστηκαν μαζί της έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση.

Νάντια Μπουλέ κόρη
Instagram / Νάντια Μπουλέ