"Στάζει" έρωτα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Η όλο νόημα ανάρτηση για τον σύντροφό της, Φώτη Μπερνάντο

Του ευχήθηκε για την γιορτή του με τον πιο ωραίο τρόπο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Μπορεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη να είναι πλέον "εχθρός" της Πηνελόπης Αναστασοπούλου εξαιτίας ενός άντρα, ωστόσο η τελευταία φαίνεται πως δεν δίνει σημασία σε όσα ακούγονται και συνεχίζει τη ζωή της στο πλευρό του έρωτά της, Φώτη Μπερνάντο με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί και δύο παιδιά.

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη πως η παίκτρια του Survivor χώρισε με τον Βασάλο και βρίσκεται σε νέα σχέση, έγινε γνωστός ο νέος σύντροφος της δημοσιογράφου, είναι ο πρώην της άλλοτε κολλητής της φίλης, Πηνελόπης Αναστασοπούλου.

Η ανάρτηση όλο νόημα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για τον σύντροφό της

Ο λόγος για τον Γρήγορη Μόργκαν, έναν εντυπωσιακό ντράμερ που έχει κλέψει την καρδιά της Ευρυδίκης, ο οποίος μάλιστα συμμετείχε στο Nomads. Ο Γρηγόρης πέρα από ντράμερ αγαπά ιδιαίτερα και το σερφ κι από ότι φαίνεται το καλοκαίρι το πέρασε μαζί με την σανίδα του και την Ευρυδίκη. (δείτε εδώ τα σχόλια που ανταλλάσσουν δημόσια στο Instagram).

Ο ίδιος βρισκόταν σε σχέση με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου 4 ολόκληρα χρόνια, πριν αυτή γνωρίσει τον άντρα της και πατέρα των δύο παιδιών της, την εποχή μάλιστα που έκανε κολλητή παρέα με την ηθοποιό, στην οποία δίδασκε pole dancing.

Oι δύο γυναίκες έκαναν πολλή παρέα, ανέβαζαν συνεχώς κοινές φωτογραφίες ωστόσο πλέον δεν ακολουθιούνται στο instagram και πιθανότατα η ηθοποιός ήταν εκείνη ήταν που πάτησε πρώτη το κουμπί του unfollow.

Το unfollow της Αναστασοπούλου στη Βαλαβάνη

Πώς, όμως, η ηθοποιός φαίνεται πως έχει προχωρήσει παρακάτω; Η ανάρτηση για την γιορτή του συντρόφου της, τα λέει όλα. Ο ίδιο γιόρταζε την Παρασκευή 6/1 και εκείνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του αγκαλιά με την κόρη τους και η αφιέρωση που του έκανε ήταν γεμάτη νόημα και έρωτα.

«There is a light that never goes out...Χρόνια πολλά Φωτ(η)-εινό μας πλασμα!», έγραψε χαρακτηριστικά και αρκετοί φίλοι, συγγενείς, αλλά και άγνωστοι θέλησαν με ένα σχόλιο ή μήνυμα να της ευχηθούν με την σειρά τους για τον καλό της.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου σύντροφος
Instagram / Πηνελόπη Αναστασοπούλου