Ημέρα χαράς για την Σταματίνα Τσιμτσιλή - Τι συνέβη με τον 4χρονο χρόνο της

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον Θέμη Σοφό. Οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι (δείτε εδώ τους δυο τους να "στάζουν μέλι" ο ένας για τον άλλο) γι' αυτό και θέλησαν να δημιουργήσουν μία μεγάλη οικογένεια. Όποτε σβήνουν τα φώτα και η κάμερες τις εκπομπής της παρουσιάστριας του ALPHA, Happy Day, η μόνη της σκέψη και προτεραιότητα είναι οι δύο κόρες και ο μοναχογιός της.

Σε προηγούμενη συνέντευξή της, μάλιστα, η ίδια είχε αποκαλύψει εάν θα ήθελε να αποκτήσει άλλο ένα παιδί με τον σύντροφό της, ο οποίος δηλώνει έτοιμος όχι μόνο για ένα, αλλά και για δύο ακόμη μωρά μέσα στο σπίτι τους.

Οι τρυφερές ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την γιορτή του μικρού της γιου

«Ο Θέμης Σοφός θέλει 4-5 παιδιά. Εγώ έχω βάλει άνω τελεία», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σήμερα, Σάββατο 7/1, είναι ημέρα χαράς για εκείνη και την οικογένειά της, λοιπόν, καθώς ο μικρός της γιος, ο Γιάννης, ο οποίος είναι μόλις τεσσάρων, γιορτάζει και δεν θα μπορούσε να το παραλείψει και να μην του ευχηθεί δημόσια. Έτσι, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε μία φωτογραφία τους, κατά την οποία φαίνεται πως δεν γνωρίζουν ότι τους τραβούν, αλλά είναι αγκαλιασμένοι στην άκρη της θάλασσας και απολαμβάνουν τον ήλιο.

«Να χαιρόμαστε τους Γιάννηδες μας κι εγώ τον δικό μου!», σημείωσε στην λεζάντα της ανάρτησής της στο προφίλ της και αμέσως όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και πολλοί από τους τηλεθεατές που την παρακολουθούν της έστειλαν μήνυμα και σχολίασαν την φωτογραφία, ώστε να ευχηθούν με την σειρά τους και να την κάνουν να χαρεί ακόμη περισσότερο αυτή την όμορφη ημέρα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή γιος
Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή