Ο έρωτας της Τσιμτσιλή & του Σοφού κρατάει χρόνια - Αγκαλιασμένους τους βρήκε ο καινούριος χρόνος

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η αγαπημένη παρουσιάστρια του ALPHA, είναι παντρεμένη με τον Θέμη Σοφό εδώ και πολλά χρόνια και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, αφού ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου μετά από 1,5 χρόνο σχέσης (δείτε εδώ τι συνέβη λίγο πριν φτάσουν στην εκκλησία). Έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τα οποία λατρεύουν και όσος χρόνος κι αν περάσει η αγάπη τους φαίνεται πως δεν έχει τέλος, αλλά αντιθέτως μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

Η Σταματίνα, μάλιστα, αποκάλυψε λίγες ημέρες νωρίτερα στους συνεργάτες της στο Happy Day πάνω στην κουβέντα και μια σκηνή ζηλοτυπίας που είχε κάνει στον Θέμη Σοφό. Ο ίδιος είναι δικηγόρος και μάλιστα είχε τύχει μια φορά να έχει μόνο γυναίκες ασκούμενες, για αυτό και η παρουσιάστρια του είχε πει την ατάκα «όλο γυναίκες ασκούμενες έχεις, πάρε & κανέναν άνδρα!» με την ίδια βέβαια να ξεσπά αμέσως μετά σε γέλια, όπως κι η υπόλοιπη ομάδα της.

Η πρώτη ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το 2023 με τον Θέμη Σοφό

Οι δυο τους πέρασαν μαζί τις γιορτές και αφού επέστρεψαν από το Λονδίνο (δείτε εδώ φωτογραφίες από τις περιπέτειές τους), συγκεντρώθηκαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα για το τραπέζι. Η ίδια ήταν απαστράπτουσα με το φόρεμα με τις παγέτες και τα κρόσια στα μανίκια, ενώ ο καλός της φορούσε ένα μαύρο κοστούμι και παπιγιόν στον λαιμό.

Η "οικοδέσποινα" της τηλεόρασης δημοσίευσε την πρώτη τη φωτογραφία για τη νέα χρονιά, λοιπόν, με τον άντρα της, το έρωτά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από αυτή τη στιγμή τους και όλοι "έλιωσαν". Εκείνη τον αγκαλιάζει τρυφερά και εκείνος χαμογελάει!

Σταματίνα Τσιμτσιλή Θέμης Σοφός
Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή