«Μας πήγαινε ο οδηγός στην εκκλησία...» - Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για τον γάμο της με τον Σοφό μετά το θάνατο του μπαμπά της

Συγκινήθηκε στον αέρα της εκπομπής

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Μας πήγαινε ο οδηγός στην εκκλησία...» - Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για τον γάμο της με τον Σοφό μετά το θάνατο του μπαμπά της

Το πρωί της Παρασκευής (23/12) στην πρωινή εκπομπή «Happy Day» βρέθηκε καλεσμένη η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Η ηθοποιός, που συμμετέχει στην δραματική σειρά του Alpha, η οποία διακόπτεται για λίγο καιρό (δείτε εδώ τον λόγο) αναφέρθηκε στην απώλεια που είχε από οικογενειακό της πρόσωπο (δείτε εδώ ποιο).

Μετά την αποκάλυψη της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε και αυτή στην περίοδο, που είχε "χάσει" τον πατέρα της και έκανε λόγο για ένα περιστατικό, από τον γάμο της, με τον Θέμη Σοφό, που την τον θύμισε.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον γάμο της με τον Θέμη Σοφό και τον πατέρα της

Μετά την εξομολόγηση που έκανε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία σπάνια αναφορά στον θάνατο του πατέρα της και αποκάλυψε τη συγκινητική σύμπτωση την ημέρα του γάμου της με τον Θέμη Σοφό.

Η παρουσιάστριαξεκίνησε λέγοντας πως και ο δικός της πατέρας έχει φύγει από την ζωή και ότι πατρεύτηκε χω΄ρις αυτόν στο πλάϊ της. Στην συνέχεια, είπε ότι την ημέρα του γάμου της, ότι ο οδηγός που την πήγαινε στην εκκλησία της έπιασε την κουβέντα για τον γάμο και μετά τον ρώτησε το όνομα του και της είπε ότι έχει το ίδιο όνομα με τον πατέρα της, Κωνσταντίνος και αυτή ένισε λες και ήταν εκεί.

«Κι εμένα ο μπαμπάς μου έχει φύγει από τη ζωή. Όταν παντρευόμουν, με συνόδευε η μαμά και η αδελφή μου. Μας πήγαινε ένας οδηγός στην εκκλησία. Πιάνουμε την κουβέντα και μου έλεγε για τον γάμο. Τον ρώτησα πώς τον λένε και μου απάντησε Κωνσταντίνος. Κωνσταντίνος ήταν το όνομα του μπαμπά μου.

Εκείνη την ώρα ένιωσα ότι με έναν τρόπο και ο μπαμπάς μου θα ήθελε να είναι εκεί… Ήταν σαν να ήθελε να μου πει “είμαι κι εγώ μαζί σου αυτή τη στιγμή”» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day.

Από το 2010 μέχρι σήμερα: Αξέχαστες φωτογραφίες από την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμης Σοφός: Αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Εκείνα που ο έρωτάς τους δυναμώνει μέρα με την μέρα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από δώδεκα περίπου χρόνια σε ένα μαγαζί όπου έπιναν καφέ με διαφορετικές παρέες.

Η γνωριμία, ο έρωτας, ο γάμος τους και η απόκτηση των παιδιών τους έγιναν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, στους έξι μήνες που ήταν μαζί, έγινε η πρόταση γάμου και η παρουσιάστρια, μετακόμισε αμέσως στο σπίτι του γνωστού δικηγόρου όπως έχει αποκαλύψει η ίδια και μέσα από τις συνεντεύξεις της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό νυφικό

Μετά από 1,5 χρόνο σχέσης, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης σε μια ρομαντική τελετή, στον Ιερό ναό του Αγίου Σεραφείμ, στο κτήμα Νάσιουτζικ, με παρόντες 300 καλεσμένους, μεταξύ συγγενών και φίλων. Μετά το μυστήριο, ακολούθησε γαμήλια δεξίωση, ενώ το ζευγάρι έμεινε το πρώτο βράδυ του γάμου του, στη νυφική σουίτα του κτήματος.