Στιγμές ευτυχίας για την Σταματίνα Τσιμτσιλή λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου - Τι συνέβη στο ταξίδι της στο Λονδίνο

Το ζει με τα παιδιά της!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή
Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι φουλ ερωτευμένη με τον Θέμη Σοφό, εδώ και έντεκα χρόνια που είναι παντρεμένοι (δείτε εδώ τι συνέβη λίγο πριν τον γάμο τους), και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά τα οποία λατρεύουν και οι δυο και είναι πάντα η προτεραιότητά τους. Πρόκειται για την Νάγια, την Μαίρη και τον Γιάννη.

Όποτε οι σχολικές υποχρεώσεις εκείνων, αλλά και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις των μεγάλων σταματούν για λίγο, όλοι μαζί τρέχουν να κάνουν όσα περισσότερα πράγματα μπορούν για να γεμίσουν τον χρόνο τους δημιουργικά, ώστε και οι μικρές τους αδυναμίες να έχουν κάτι να θυμούνται μεγαλώνοντας.

Οι φωτογραφίες από το χριστουγεννιάτικο ταξίδι της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τα παιδιά της

Στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ είχε μιλήσει το μεσημέρι του Σαββάτου (18/9/21) η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η γνωστή παρουσιάστρια μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός τέταρτου παιδιού.

Την ίδια στιγμή, είχε αναφερθεί και στην περσινή τηλεοπτική σεζόν αλλά και στα νούμερα τηλεθέασης των εκπομπών, τονίζοντας πως υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός, με την ίδια ωστόσο να πορεύεται ανοδικά.

«Είναι μία πολύ ανταγωνιστική σεζόν με πάρα πολλές εκπομπές σε όλες τις ζώνες. Δεν με αγχώνει ο ανταγωνισμός, μού αρέσει να υπάρχει χώρος για όλους. Δεν με αγχώνουν αλλά τα παρακολουθώ. Προσπαθώ να μην κοιτάω το δέντρο αλλά το δάσος.

Ο Θέμης Σοφός θέλει 4-5 παιδιά. Εγώ έχω βάλει άνω τελεία», είχε δηλώσει.

Πριν τελειώσουν, λοιπόν, οι διακοπές των Χριστουγέννων, οι πέντε τους αποφάσισαν να κάνουν ένα μακρινό ταξίδι και έφτασαν μέχρι το Λονδίνο. Η διάσημη παρουσιάστρια του ALPHA, μοιράστηκε μερικές από τις πιο ωραίες στιγμές τους εκεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που συνηθίζει να δημοσιεύει περιεχόμενο από την καθημερινότητά της και "ξετρέλανε" το κοινό της.