Γιώργος Λιανός: Η αποκάλυψη για το πέμπτο παιδί με την σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη

Θα παντρευτούν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί ο Γιώργος Λιανός να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για να παρουσιάσει το Survivor All Star (δείτε το trailer της σημερινής πρεμιέρα), ωστόσο όταν βρει τα πατήματα του στο νέο του σπίτι θα πάει στην Δομινικανή Δημοκρατία και η σύντροφός του Κωνσταντίνα Καραλέξη μαζί με την κόρη τους. Μάλιστα, το Πάσχα θα πάνε και τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του από την πρώην σύζυγό του.

«Η μικρή, η Βαλέρια και η γυναίκα μου, η Κωνσταντίνα, θα έρθουν. Τα άλλα τρία παιδιά, επειδή έχουν το σχολείο, αναγκαστικά μένουν εδώ και θα κάνουμε τα πάντα μέσα στις γιορτές να κατέβουν για όσο το δυνατόν, περισσότερο μπορούν», εξομολογήθηκε.

Ο παρουσιαστής λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life, όπου μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα, βλέποντας την μια πρόταση να διαδέχεται την άλλη (δείτε πόσα παίρνει από τον Ατζούν κάθε εβδομάδα), αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για την προσωπική του ζωή και τα παιδιά

Γιώργος Λιανός Κωνσταντίνα Καραλέξη παιδί

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για τα τέσσερα παιδιά του και το ενδεχόμενο ενός πέμπτου με την σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη αλλά και για τον θρησκευτικό γάμου τους καθώς τώρα έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης.

Λες να επιστρέψεις και να περιμένεις και πέμπτο παιδί;

Όχι, όχι! Αυτό ούτε για αστείο πλέον. Είναι τόσο το τρέξιμο που ρίχνω με τα τέσσερα παιδιά που για πέμπτο παιδί ούτε λόγος. Εγώ έκανα το χρέος μου προς την πατρίδα, σειρά σας τώρα. Έχω και όλες τις ηλικίες: 11,9,8 και σχεδόν 2 ετών.

Με την Κωνσταντίνα έχετε παντρευτεί;

Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης με την Κωνσταντίνα.

Δε θα κάνετε γάμο;

Αργότερα, αν το θελήσουμε, θα κάνουμε. αλλά πολύ στο μεταξύ μας. Το σύμφωνο μας καλύπτει. Αν το νιώσουμε και θέλουμε, θα πάμε σε ένα μικρό εκκλησάκι, σε μια παραλία με δέκα καλεσμένους και θα κάνουμε και έναν θρησκευτικό γάμο, έτσι για εμάς.

Η αποκάλυψη για το σύμφωνο συμβίωσης

«Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Κάποια στιγμή αργότερα, όταν το νιώσουμε μπορεί να κάνουμε και έναν θρησκευτικό γάμο για το μεταξύ μας. Η Κωνσταντίνα είναι πολύ low profile, δε θέλει να εκτίθεται. Στη βάφτιση που είχαν έρθει κάποιοι δημοσιογράφοι την τραβούσα από το χέρι να πούμε τουλάχιστον ένα “ευχαριστούμε που ήρθατε”. Καταλαβαίνω και τον κόπο που κάνουν οι άνθρωποι που έχουν έρθει με εντολή ενός αρχισυντάκτη», είχε πει αρχικά σε συνέντευξη του.

Στη συνέχεια της συνέντευξης κλήθηκε να καλέσει την σύντροφό του στο τηλέφωνο και να της κάνει μια φάρσα λέγοντάς της πως του πρότειναν να γίνει ο επόμενος bachelor με μια πολύ μεγάλη χρηματική αμοιβή:

«Έλα ρε Γιώργο πρωί πρωί και μου χεις σπάσει τα νεύρα από το πρωί που έχεις ξυπνήσει. Πήρες να με κοροϊδέψεις τώρα; Να γίνεις ο bachelor εσύ; Να γίνεις o bachelor; Ωραία… Γίνει ο bachelor… Tι μου λες; Πλάκα μου κάνεις; Αγάπη μου; Μας νοιάζουν τα λεφτά τώρα; Τι είναι αυτά που μου λες; Έχεις ανάγκη εσύ να ξεφτιλιστείς για τα λεφτά;», ήταν η αντίδραση της.

Με την ίδια να δηλώνει, αφού έμαθε την αλήθεια: «Εντάξει, είναι κακή μέρα από το πρωί. Να τον φιλάνε 20 γυναίκες; Μάλλον δε σου έχει εξηγήσει τι γίνεται».