Χώρισαν λίγους μήνες μετά την γέννηση του γιου τους - Οριστικό τέλος στη σχέση αγαπημένου ζευγαριού της showbiz

Εκείνος έκανε μόνος του διακοπές και εκείνη έσβησε όλες τους τις φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χώρισαν λίγους μήνες μετά την γέννηση του γιου τους - Οριστικό τέλος στη σχέση αγαπημένου ζευγαριού της showbiz

Ο έρωτας τους έμοιαζε παραμυθένιος και ο ερχομός του παιδιού τους θα έλεγε κανείς πως ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία. Ωστόσο, η σχέση αυτή δεν είχε happy end, καθώς έφτασαν στον χωρισμό ο οποίος ήταν επεισοδιακό.

Εκείνος είχε πολλά στο κεφάλι του λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, ενώ εκείνη ήταν εγκλωβισμένη στην Ελλάδα λόγω των προβλημάτων στη χώρα της και έμενε μέσα για να μεγαλώνει το παιδί της, αφού μοναδικός άνθρωπος της εδώ ήταν ο σύντροφός της.

Ποιος ζευγάρι με παιδί χώρισε;

Τα προβλήματα ξεκίνησαν ανάμεσα στο ζευγάρι που μετρούσε τρία χρόνια μαζί όταν ήρθε στον κόσμο το παιδί τους, ο πανέμορφος γιος τους τον οποίον λατρεύουν και σήμερα είναι 15 μηνών.

Η αρχή του τέλους ήρθε λοιπόν ήρθε λίγους μήνες αφότου γεννήθηκε το παιδί τους, αφού τα προβλήματα εμφανίστηκαν από την αρχή λόγω της δύσκολης προσαρμογής στα νέα δεδομένα, όπως γράφει η εφημερίδα Real Life.

Η σχέση έπαιρνε την κάτω βόλτα όταν εκείνος αποφάσισε να κάνει διακοπές μόνος με τους φίλους του με σκάφος στην Κροατία, χωρίς την σύντροφό του που έμεινε πίσω με το παιδί τους. Από τότε το ζευγάρι μένει χωριστά με την καλλονή και το παιδί τους να μένουν πλέον σε άλλο σπίτι.

Οι φωτογραφίες μάλιστα από τα social media και των δυο έχουν διαγραφεί. Αυτό που μένει πλέον είναι το διαζύγιο!

Ο λόγος για τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς και την Αλβίνα Τσρένκοβα! Δημοσιεύματα θέλουν και τον Ρονάλντο με την Τζορτζίνα να χωρίζουν.

Ποιος είναι ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς

Στις 29 Ιουλίου 2022, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Βέρμπιτς με τριετές συμβόλαιο. Στις 3 Σεπτεμβρίου 2022, ο Βέρμπιτς σκόραρε το πρώτο του γκολ σε μια νίκη του Παναθηναϊκού με 1-0 ενάντια στον Λεβαδειακό.

Ο Βέρμπιτς έχει αγωνιστεί στις «μικρές» εθνικές Σλοβενίας Κ19, Κ20 και Κ21.

Στις 30 Μαρτίου 2015, ο Βέρμπιτς έκανε το ντεμπούτο του για την Εθνική Σλοβενίας, σε μια φιλική ήττα με 1–0 από το Κατάρ στη Ντόχα. Σκόραρε το πρώτο του γκολ στις 11 Νοεμβρίου 2016, σε μια εκτός έδρας νίκη επί της Μάλτας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.