«Γα@ τη μάνα σας! Φτου που@@ γιοι» - Ο Snik βρήκε τους δράστες που τον χτύπησαν και τους κυνήγησε στην Θεσσαλονίκη

Σοκαριστικό βίντεο με τον ίδιο να τρέχει στο δρόμο και να βρίζει!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Γα@ τη μάνα σας! Φτου που@@ γιοι» - Ο Snik βρήκε τους δράστες που τον χτύπησαν και τους κυνήγησε στην Θεσσαλονίκη

Δεν πάει πολύς καιρός από το άγριο σκηνικό στην Θεσσαλονίκη, όπου άγνωστοι άνδρες εντόπισαν τον Snik με έναν φίλο του να τρώνε στο κέντρο της πόλης, να τους πλησιάζουν και να αρχίζουν να χτυπάνε τον τράπερ δημόσια και μάλιστα να τραβάνε και βίντεο.

Ήταν η περίοδο της κόντρας τους με τον Light όπου πέταγαν ο ένας στον άλλον άσχημα και χυδαία λόγια, ενώ κανόνιζαν να συναντηθούν για να παίξουν ξύλο και να το λύσουν όλο αυτό σαν "άντρες".

Εντόπισε τους δράστες ο Snik

Ο Snik λοιπόν που βρέθηκε ξανά στην Θεσσαλονίκη (για ένα live στο οποίο είχε άσχημη πτώση πάνω στους θεατές), εντόπισε ορισμένους από τους δράστες που τον χτύπησαν και ξεκίνησε να τους κυνηγά μέσα στα στενά. Βέβαια, δεν κατάφερε να τους φτάσει με αποτέλεσμα να μπουν σε ταξί και να εξαφανιστούν.

Όλο το σκηνικό ο τράπερ το κατέγραφε με το κινητό του, ενώ λίγα λεπτά αργότερα δημοσίευσε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τον ίδιο να τους βρίσει με χυδαία λόγια και να απειλεί πως θα τους βρει.

Γιατί βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη

Η είδηση του χωρισμού του με την Γιώτα Ιωαννίδου βγήκε από τον αέρα της πρωινής εκπομπής «Πρωινό» (δείτε εδώ πως ανακοινώθηκε) κάτι που μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του μοντέλου του instagram, διαψεύδεται.....

Σαν να μην έφταναν, όμως, όλα αυτά, κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα το οποίο ανέφερε πως ο ίδιος τσακώθηκε άσχημα με την σύντροφό του αφού αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και αυτό τους οδήγησε και στο αστυνομικό τμήμα.

Εκείνος, τότε, με την σειρά του απάντησε για όλα αυτά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια για όσα συνέβησαν με την πρώην του, αλλά και για την συμπεριφορά του στο αεροδρόμιο.υ

«Ο Snik άλλαξε το χρώμα των μαλλιών του. Στο αεροδρόμιο δε μου μίλησε… Τον περίμενα να πάει να χτυπήσει το εισιτήριο, με είδε, με απέφυγε. Βγήκα έξω εγώ να του πω ότι δε θα τον τραβήξω, μου απάντησε και έφυγε. Σύμφωνα με έρευνες το ροζ μαλλί δείχνει συναίσθημα, μπορεί να είναι δυνατοί αλλά μέσα τους είναι ευάλωτοι και θέλουν αγάπη», ήταν τα λόγια του Γρηγόρη Μπάκα.

«Έβλεπα πριν ένα άρθρο από τους φίλους μου στο Πρωινό, από έναν συγκεκριμένο δημοσιογράφο που έλεγε ψέματα πάλι την προηγούμενη εβδομάδα, ότι είχαμε πάει στο αστυνομικό τμήμα εγώ και η κοπέλα μου. Ο μόνος λόγος που έχουμε πάει στο αστυνομικό τμήμα είναι για να βγάλουμε ταυτότητα.

Είπε ότι με είδε στο αεροδρόμιο χθες και δεν πήγα καν στην πτήση μου για να μη μιλήσω στην κάμερα. Είπε και ότι έχω βάψει τα μαλλιά μου ροζ και ότι καταβάθος, όσοι βάφουν τα μαλλιά τους ροζ… κάτι για αγκαλιές... δεν κατάλαβα τι είπε. Η αλήθεια είναι ότι είχα γυρίσει από την Κρήτη και έτρωγα το μπεργκεράκι μου. Δε ξέρω γιατί λες τόσα ψέματα. Ναι μου αρέσουν οι αγκαλιές, αλλά δε ξέρω αν έχω κάνει καμία με τη μάνα σου και λες τόσα ψέματα», είπε χαρακτηριστικά ο τράπερ.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Γιώτα Ιωαννίδου έκανε γνωστή την συνάντηση τους και συνάμα την πιθανή επανασύνδεση τους. Το ζευγάρι που είχε απασχολήσει πριν λίγο καιρό με τον χωρισμό και τον άγρια τσακωμό τους, ανάρτησαν ένα βίντεο που αποκαλύπτει την επικοινωνία τους και το πρωινό που απόλαυσαν.

O Snik και η Γιώτα Ιωαννίδου απολαμβάνοντας το πρωινό τους

TAGS