Έγινε viral σε λίγα λεπτά - Βίντεο με την τούμπα του Snik σε κλαμπ της Θεσσαλονίκης

"Κλάμα"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έγινε viral σε λίγα λεπτά - Βίντεο με την τούμπα του Snik σε κλαμπ της Θεσσαλονίκης

Ο Snik είναι ένα από τα πρόσωπα που αυτή τη χρονιά βρέθηκε στο προσκήνιο για πολλούς λόγους. Από τη μία λόγω του καβγά του με τον Light στα βραβεία MAD και το ξύλο που παίχτηκε ανάμεσά τους και μπροστά στο κοινό, αλλά και στα παρασκήνια του σόου, αλλά και λόγω της σχέσης του με την Γιώτα Ιωαννίδου με την οποία χώρισε και βρέθηκε μέχρι και στο αστυνομικό τμήμα, αλλά εν τέλει τα ξαναβρήκαν (δείτε εδώ το βίντεο που αποδεικνύει την επανασύνδεσή τους).

Μάλιστα, μέσα σε όλα αυτά, ο ίδιος έκανε συνεχώς follow και unfollow την πρώην του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία προσπαθεί να ζήσει τον έρωτά της με τον δικό της πρώην, Γιάννη Καραβασάνη.

Η επική τούμπα του Snik σε κλαμπ της Θεσσαλονίκης

Τα δείγματα του χωρισμού του είχαν αρχίσει να φαίνονται από τη στιγμή που έπαψε να ακολουθεί την καλή του στο προφίλ του και ακολούθησε ξανά την πρώην του, γεγονός που δημιούργησε πολλά ερωτηματικά.

Συγκεκριμένα, ήταν γνωστό πως παρόλο που τον ακολουθούν πάνω από 400 χιλιάδες άτομα στο instagram, εκείνος δεν ακολουθούσε ούτε έναν!

Μέχρι που αυτό άλλαξε μιας και είδαμε τον αριθμό να αλλάζει από 0 σε 1! Και ποιο είναι αυτό το 1; Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία βρίσκεται σε σχέση ξανά με τον πρώην σύζυγό της, όπως αναφέρθηκε ήδη, και είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ (δείτε εδώ την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα social media) και μάλιστα την είχε κάνει ο ίδιος unfollow πριν λίγο καιρό.

Το follow του Snik στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η επόμενη κίνηση του, βέβαία, του τραγουδιστή περιέπλεξε ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Την Τετάρτη 30/11, έγινε γνωστό πως έκανε για άλλη μία φορά unfollow την παρουσιάστρια του Love Island και τα άτομα που ακολουθεί σχημάτισαν ξανά τον αριθμό 0! Τι συμβαίνει τελικά στο μυαλό του;

Snik follow Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο ίδιος, λοιπόν, βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο του κοινού, αυτή τη φορά για αστείο λόγο, καθώς βρέθηκε σε κλαμπ της Θεσσαλονίκης για να τραγουδήσει και αποφάσισε να κάνει μία τολμηρή κίνηση και να κρεμαστεί από το φωτιστικό που υπήρχε στο ταβάνι του μαγαζιού.

Αυτό δεν πήγε πολύ καλά και ως αποτέλεσμα έπεσε, αλλά για καλή του τύχη οι θαμώνες που τον παρακολουθούσαν ήταν έτοιμοι να τον πιάσουν, εφόσον είχαν καταλάβει πως θα κατέληγε όλο αυτό. Κανείς δεν τραυματίστηκε και ο τράπερ συνέχισε κανονικά το σόου του, σαν να μη συνέβη τίποτα.

TAGS