Επανασύνδεση για την Δήμητρα Αλεξανδράκη και τον μνηστήρα της - Η φωτογραφία που "πρόδωσε" την αλήθεια

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/dimitraalexandraki1
Instagram/dimitraalexandraki1

Πολλά είναι τα σχόλια που θέλουν την Δήμητρα Αλεξανδράκη να είναι και πάλι μαζί με τον πρώην σύντροφό της, με τον οποίο παρόλο που ήταν ένα βήμα πριν το γάμο και είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες, χώρισαν εντελώς ξαφνικά.

Το τέλος στη σχέση της, την επηρέασε πολύ με αποτέλεσμα να αλλάξει σπίτι και να πάει σε καινούργιο (δείτε το εσωτερικό του) πηγαίνοντας σε ένα πιο κοντά σε αυτό που ονειρευόταν, ενώ κλείστηκε σε μοναστήρι για τις γιορτές (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε).

Μήνες μετά το χωρισμό της "έσκασε" και η είδηση πως είναι πολύ κοντά με γνωστό πρόσωπο της τηλεόρασης που έχει χωρίσει αλλά δεν το έχει ανακοινώσει ακόμη - δείτε εδώ.

Ωστόσο, ο Κώστας Φραγκολιάς στο Happy Day έκανε μια αποκάλυψη για τα προσωπικά της μελαχρινού μοντέλου.

«Έχω καινούργιες πληροφορίες ότι αυτό που είχε γραφεί για την Δήμητρα με γνωστό δημοσιογράφο σεν ισχύει και ότι είναι κοντά με τον πρώην...», χωρίς ωστόσο να λέει ποιον, όμως η Τίνα Μεσσαροπούλου συμπλήρωσε λέγοντας «Τον δικό της τον πρώην».

Ξανά μαζί με τον πρώην σύντροφό της η Δήμητρα Αλεξανδράκη;

Στην εκπομπή Open Weekend σχολίασαν μια φωτογραφία στο προφίλ της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο Instagram, η οποία "πρόδωσε" όπως φαίνεται αυτή την επανασύνδεση.

Το μοντέλο ωστόσο δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για την προσωπική ζωή της και τα όσα λέγονται για την ίδια στις εκπομπές και τα social media, ωστόσο με αφορμή τον φανατικό θαυμαστή της που την ενοχλούσε στο σπίτι και στην δουλειά, είχε τονίσει πως «συναισθηματικά δεν είμαι διαθέσιμη για κανέναν».