«Τη στιγμή του τοκετού θα...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την γέννα της Ιωάννας Τούνη

Ποια η κατάσταση στο μαιευτήριο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τη στιγμή του τοκετού θα...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την γέννα της Ιωάννας Τούνη

Από ώρα σε ώρα η Ιωάννα Τούνη θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον οποίο μετράνε περίπου 1μιση χρόνο κοινής πορείας στη ζωή. Τον Ιούλιο του 2021 που γνωστοποιήθηκε για πρώτη φορά η σχέση τους, δεν ήθελαν για κανένα λόγο να την δημοσιοποιήσουν καθώς και οι δυο μέχρι τότε είχαν υπέρ προβληθεί για την προσωπική τους ζωή.

«Πλέον αντιλαμβάνομαι πως δεν γίνεται να έχω προσωπική ζωή από τη στιγμή που δημοσιεύονται παντού άρθρα και φωτογραφίες από στιγμές μου, που προσπαθώ να κρατήσω ιδιωτικές. Όλα στη ζωή έχουν ένα τίμημα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να νιώσω σίγουρη και ασφαλής και θα σας τα δείξω όλα. Κρατήστε απλά για την ώρα ότι περνάω πολύ όμορφα και όποτε δεν σας δείχνω με ποιον είμαι, είμαι με τον...», είχε γράψει και πει για πρώτη φορά η Ιωάννα έπειτα από πολλές και έντονες ερωτήσεις για τη σχέση τους.

Η συγκατοίκηση δεν άργησε να έρθει, ενώ ο θάνατος της μαμάς της Ιωάννας τους έφερε ακόμη πιο κοντά, καθώς ο Δημήτρης δεν την άφησε λεπτό μόνη της και την στήριζε συνεχώς.

Λίγους μήνες αργότερα έσκασε και η είδηση πως περιμένει το πρώτο τους παιδί - δείτε με τι φωτογραφία το ανακοίνωσε! Μπορεί να χώρισαν για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, όμως τώρα είναι μαζί και πολύ δεμένοι.

Έρχεται το μωρό Τούνη - Αλεξάνδρου

Οι 9 μήνες της εγκυμοσύνης πέρασαν και η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στο μαιευτήριο και από ώρα σε ώρα θα γεννήσει τον μπέμπη της.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και μετέφερε όλες τις πληροφορίες για την γέννα. Βρίσκεται στο πλευρό της και ανυπομονούν!

«Περιμένουμε τα αποτελέσματα του PCR για να μπούμε στο νοσοκομείο και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες. Γενικά είμαι ψύχραιμος. Περιμένουμε την καλύτερη στιγμή της ζωής μας! Ανυπομονούμε αλλά μέσα μου βράζω. Καλά είναι η Ιωάννα. Θα είμαι μέσα στη στιγμή του τοκετού. Είναι κάτι που το περιμένω πώς και πώς και θέλω να είμαι μέσα. Έχει άγχος αλλά δεν θέλει να το δείχνει» αποκάλυψε.