Μαρία Παλαιολόγου: Μόνο την ίδια αυτοπεποίθηση έχει - Αγνώριστη η κυρία Νίτσα 23 χρόνια μετά το Κωνσταντίνου και Ελένης

Η σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη και τα "καρφιά" στον Χάρη Ρώμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Παλαιολόγου: Μόνο την ίδια αυτοπεποίθηση έχει - Αγνώριστη η κυρία Νίτσα 23 χρόνια μετά το Κωνσταντίνου και Ελένης

Ο ρόλος της "κυρίας Νίτσας" στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνου και Ελένης, έχει μείνει ανεξίτηλος στην ηθοποιό Μαρία Παλαιολόγου. Ήταν από τους πιο αγαπητούς και viral ρόλους και οι ατάκες της έχουν μείνει μέχρι και σήμερα στα social media.

«Όπου μπαίνω, είτε σε ταξί, είτε στο τρόλεϊ, είτε σε μαγαζιά όλο τα ίδια μου λένε. Μέχρι και στη θάλασσα που πηγαίνω “κυρία Νίτσα” με φωνάζουν. “Τι καλή που ήσασταν; Να σας δούμε σε κανέναν ρόλο” μου λένε», έχει δηλώσει πολλές φορές η ηθοποιός σε συνεντεύξεις της.

Πως είναι σήμερα όμως η κυρία Νίτσα από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Η Μαρία Παλαιολόγου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend και την δημοσιογράφο Πέννυ Καβέτσου. Η ηθοποιός που έχουμε δει σε πολλές παλιές τηλεοπτικές σειρές, μίλησε για το ρόλο της στο σήριαλ του ΑΝΤ1, ενώ δεν δίστασε να πετάξει τα "καρφιά" της στον Χάρη Ρώμα.

«Ήταν μπαμ ο ρόλος μου στο Κωνσταντίνου και Ελένης. Μικρός, αλλά δεν έχει σημασία. Είχα παίξει και σε άλλα με τον Ρώμα, εξίσου καλά, αλλά δεν ασχολείται ο κύριος Ρώμας μαζί μου. Έχει και τις δουλειές του, με εμένα θα ασχοληθεί; Μιλάμε σπανίως. Πολλές φορές τον είχα πάρει τηλέφωνο και του είχα πει ότι θέλω δουλειά, αλλά δεν μπορούσε.

Μια μακιγιέζ του είχε πει να με βάλει σε περισσότερες σκηνές. Ακόμα με φωνάζουν στο δρόμο “κυρία Νίτσα”. Ο ρόλος δεν είχε γραφτεί για μένα, έτυχε και τον πήρα. Στους δεύτερους και τρίτους δίνουν ότι είναι για πέταμα», εξομολογήθηκε.

«Πάρε τον κύριο Ρώμα και ρώτα τον γιατί δεν έπαιξα στο Καφέ της Χαράς», είπε στο τέλος η Μαρία Παλαιολόγου έπειτα από ερώτηση γιατί δεν έπαιξε σε guest ρόλο.

Δείτε επίσης πως είναι σήμερα ο Νικόλας, ο τότε γοητευτικός μπάρμαν της σειράς.