Νέα αρχή στη ζωή της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη - Το ανακοίνωσαν επίσημα με βίντεο στο Instagram

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Νέα αρχή στη ζωή της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη - Το ανακοίνωσαν επίσημα με βίντεο στο Instagram

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης πέρασαν τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους στην Ελβετία, όπου και δημιούργησαν μία όμορφη οικογένεια, καθώς απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, την μικρή τους κόρη. Η πρώτη, ωστόσο, θέλησε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να ξεκινήσει να δουλεύει και πάλι στην τηλεόραση (δείτε εδώ ποια εκπομπή θα αναλάβει και με ποιον), αφού το μωρό τους μεγάλωσε πια, με αποτέλεσμα η ίδια να περνά αρκετό χρόνο μακριά από τον καλό της.

Πριν από λίγο καιρό όμως, εκείνος ανακοίνωσε σε όλους πως γύρισε στην Αθήνα για πάντα, εφόσον κατάφερε να προσαρμόσει τη δουλειά του για να μπορεί να είναι δίπλα στην οικογένειά του. Έτσι, λοιπόν, οι τρεις τους ενώθηκαν ξανά και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, απολαμβάνοντας την νέα καθημερινότητα τους.

Νέα αρχή για την οικογένεια της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την επαγγελματική επιστροφή στην πατρίδα μου και συγκεκριμένα στην Αθήνα! Μετά από 18 χρόνια σπουδών, εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης στην Γερμανία, Σλοβακία και την Ελβετία, αυτός ο κύκλος μιας προσπάθειας γεμάτη από δυσκολίες αλλά και αξέχαστες στιγμές, έφτασε στο τέλος του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εξαίρετο άνθρωπο και συνάδελφο, Dr. Ιωάννη Βασιλόπουλο που με υποδέχτηκε σαν συνεργάτη στον χώρο του ιατρείου του, στην Λεωφόρο Κηφισίας 22 στο Μαρούσι, όπου πλέον συστεγαζόμαστε! ΥΓ: Στο προφίλ μου δεν θα βλέπετε συχνά ιατρικές αναρτήσεις ή συμβουλές. Την ιατρική την εξασκώ πάντα κοιτώντας την ασθενή μου στα μάτια με σεβασμό και ειλικρίνεια», είχε γράψει στην ανάρτησή του ο Στέλιος Μανουσάκης.

Κάτω από την ανάρτηση αυτή, έσπευσε να σχολιάσει η Μαρία Ηλιάκη γράφοντας, “Σ’ αγαπώ” με τον ίδιο να απαντά, “Κι εγώ”.

Την Κυριακή 8/1, βέβαια, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως ήρθε η ώρα για μία ακόμη αλλαγή στη ζωή τους. Πιο συγκεκριμένα μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της αποκάλυψε πως μετακομίζουν σε νέο σπίτι. Δεν θέλησε να δώσει πολλές λεπτομέρειες μέχρι να τακτοποιηθούν, ωστόσο η εικόνα μιλάει από μόνη της.

«Υπό κατασκευή. Νέο σπίτι», έγραφαν τα gif που χρησιμοποίησε και γνωστοί και άγνωστοι θέλησαν να της ευχηθούν για την νέα αρχή.