Χώρισε για... χιλιοστή φορά πολυσυζητημένο ζευγάρι - Στη μέση τα δυο παιδιά που έχουν αποκτήσει

Δεν πήγε πολύ καλά αυτό...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Kylie Jenner
Instagram / Kylie Jenner

Πολλοί είναι οι χωρισμοί που έχουν σοκάρει την ελληνική κοινωνία και όχι μόνο το τελευταίο διάστημα με πιο τρανταχτούς αυτόν του Κριστιάνο Ρονάλντο και της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ και με τελευταίο εκείνον το διάσημου ζευγαριού που πήρε την απόφαση λίγους μήνες μετά την γέννηση του παιδιού τους.

Απ' ότι φαίνεται όμως, τα δυσάρεστα δεν σταματούν εκεί. Την Κυριακή 8/1 ανακοινώθηκε ακόμη ένας χωρισμός. Πριν από λίγους μήνες, είχε βγει στα social media η φερόμενη ερωμένη του συντρόφου της διάσημης Influencer και έβγαλε όλα τα άπλυτα του στην φόρα. Με λεπτομέρειες και φωτογραφίες αποκάλυψε πως ο καλός της κερατώνει την σύντροφό και μητέρα των παιδιών του εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Ποιο ζευγάρι χώρισε για πολλοστή φορά

Σύμφωνα με τα όσα λέγονται και γράφονται, οι δυο τους είχαν σχέση πολύ πριν ο τραγουδιστής προχωρήσει σε νέα σχέση και αποκτήσει δυο παιδιά, ωστόσο, ποτέ δεν σταμάτησαν τις επαφές.

Ο λόγος για την Kylie Jenner και τον Travis Scott! Πολλές φορές τους έχουν χωρίσει τα media, ωστόσο, όπως φαίνεται τώρα υπάρχουν και αποδείξεις πως ο αγαπημένος της την έχει την κάνει την... κουτσουκέλα του.

Kylie Jenner Travis Scott χωρισμός

Όλα ξεκίνησαν από ένα βίντεο που δημοσίευσε η νεαρή Rotzin στο προφίλ της στο Instagram, στο οποίο βρισκόταν στα γυρίσματα ενός μουσικού βίντεο με τον τράπερ να φαίνεται στο βάθος. Ο ίδιος όμως, βλέποντας τα όσα ξεκίνησαν να λέγονται, βγήκε και διέψευσε πως την γνωρίζει και πως ήταν στο γύρισμα χωρίς να επιτρέπεται.

Μάλιστα, η Rotzin είπε στα social media, πως πέρασε μαζί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την ώρα που ο Travis της απάντησε με φωτογραφία από το τραπέζι με την οικογένεια του, πως δεν ήταν μαζί.

Travis Scott γκόμενα

Η μελαχρινή, δεν διστάζει μάλιστα να κράζει και δημόσια την Kylie Jenner. Με μια ανάρτηση επίσης που έκανε η πρώτη της έστειλε το μήνυμα της. Η Kylie ωστόσο, της απάντησε με τον πιο επικό τρόπο.

Να σημειωθεί πως η δισεκατομμυριούχος δεν μασάει τα λόγια, της και τα λέει έξω τα δόντια, αφού πριν μερικό διάστημα είχε ξεφτιλίσει τον σύντροφό της αδερφής της επειδή την κεράτωσε για τρίτη φορά.

Μετά από όλα αυτά, οι δυο τους είχαν αποφασίσει να παραμείνουν μαζί και να προσπαθήσουν να λύσουν τις διαφορές και τα προβλήματά τους, με εκείνη να τον συγχωρεί, ωστόσο απ' ότι φαίνεται δεν άντεξαν και πολύ και χώρισαν ξανά. Πηγή από το οικείο περιβάλλον τους ανέφερε πως είναι κατά πάσα πιθανότητα οριστικό, ωστόσο θέλουν να παραμείνουν μαζί ως φίλοι για το παιδί τους.

«Η Kylie και ο Travis είναι και πάλι εκτός και υποτίθεται ότι θα περνούσαν τις γιορτές μαζί», ανέφερε αρχικά το πρόσωπο αυτό, με την 25χρονη να ξεσαλώνει στο Άσπεν την Πρωτοχρονιά όπου συνάντησε την αδελφή της, Kendall Jenner και μερικούς στενούς φίλους, όπως η Hailey και ο σύζυγός της Justin Bieber.

«Αυτό έχει συμβεί τόσες πολλές φορές στο παρελθόν, είναι γνωστό ότι είναι ξανά και ξανά, αλλά πάντα παραμένουν φίλοι και σπουδαίοι γονείς», ανέφερε στη συνέχεια.