«Δεν με ενδιαφέρει αν λέγεται Παππάς...» - "Κόλαφος" ο Γιώργος Παράσχος για την αποχώρηση του Αλέξη από την παράσταση

«Έχω βαρεθεί να ακούω αυτό το όνομα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν με ενδιαφέρει αν λέγεται Παππάς...» -

Το όνομα του Αλέξη Παππά έχει έρθει στο προσκήνιο ξανά μετά το Survivor και το Bachelor, καθώς ο ίδιος αποχώρησε από μία παράσταση λίγο πριν αυτή κάνει πρεμιέρα και έτσι ξεκίνησε μία κόντρα, αρχικά με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, και έπειτα με την υπόλοιπη παραγωγή.

Ο τραγουδιστής με τον ηθοποιό έφτασαν, μάλιστα, στα άκρα, εφόσον ο δεύτερος έστειλε μέχρι και εξώδικο στον καλλιτέχνη (δείτε εδώ τι του ζητάει), με εκείνον ωστόσο να συνεχίζει να μιλά για εκείνον και να τον "ξεφτιλίζει" για την ξαφνική απόφασή του.

Η απάντηση του Γιώργου Παράσχου για την αποχώρηση του Αλέξη Παππά από την παράσταση

«Ήμασταν έτοιμοι να βγάλουμε δελτίο τύπου και ο Αλέξης Παππάς είπε ότι δεν υπογράφει… Τι πας να κάνεις, πας να κόψεις 20 μεροκάματα των ανθρώπων που ήρθαν να δουλέψουν;», είπε στην τελευταία του συνέντευξη ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Θέση για όλα αυτά πήρε και ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του Open Weekend το πρωί της Κυριακής 8/1 και εξήγησε πως είναι η τελευταία φορά που θέλει να ακούσει για αυτή την διαμάχη και να προχωρήσει σε δηλώσεις για τον Αλέξη Παππά.

«Αυτό το έργο ήταν να γίνει, απ’ ότι μου έχουν πει, πριν τον κορωνοϊό. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα έγιναν αλλαγές. Λένε ότι ήμουν η αντικατάσταση, δεν με ενδιαφέρει αν λέγεται Παππάς, αν λέγεται Παράσχος, όπως κι αν λέγεται…

Αντικατάσταση είναι όταν ένας ηθοποιός ερμηνεύει ήδη το ρόλο σε σκηνές, σε παραστάσεις κανονικές και έρχεται ένας άλλος ηθοποιός να πάρει τη θέση του. Αυτό είναι αντικατάσταση. Όταν ένας ηθοποιός, οποιοσδήποτε κι αν είναι, δοκιμάζεται γι’ αυτό το έργο και δεν πάρει το ρόλο, δεν λέγεται αντικατάσταση», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Στην προκειμένη περίπτωση, οποιοσδήποτε κι αν είναι αυτός, έχω βαρεθεί να ακούω αυτό το όνομα, κουράστηκα πια να με ρωτάνε για τον Αλέξη και είναι η τελευταία φορά που απαντάω. Απ’ ότι έμαθα από τον παραγωγό μου, δεν πήρε το ρόλο, είτε το αποφάσισε ο ίδιος, είτε το αποφάσισε η παραγωγή, δεν πήρε το ρόλο».