«Εγώ ομοφοβική και ρατσίστρια; Ας γελάσω…» - Η απάντηση της Κατερίνας Λάσπα μετά την "επίθεσή" της κατά της Drag Queen

Τι υποστηρίζει ο κύκλος της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα Λάσπα, μαζί με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά το γεγονός πως Drag Queen βρέθηκε σε παιδικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για να διαβάσει παραμύθια σε ανήλικα παιδιά (δείτε εδώ τι είπε) και γι' αυτό δημιουργήθηκε μεγάλος σάλος (δείτε εδώ ποια είναι η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ).

Η κίνησή της σχολιάστηκε και στα πάνελ των εκπομπών, με τον Γιώργο Λιάγκα να παίρνει εμμέσως το μέρος της, διότι δεν θεωρεί πως πρέπει να "καταδικαστεί", επειδή η άποψή της δεν συμφωνεί με εκείνη της κοινής γνώμης.

Η απάντηση της Κατερίνας Λάσπα για τα σχόλια σχετικά με την Drag Queen

«Αυτό όμως το λάθος που έκανε -και με μεγάλη αγάπη το λέω και ας μου το επιτρέψει- είναι αυτό που είπε ότι οι άνθρωποι έχουν μία διαφορετική άποψη δεν είναι ικανοί να γίνουν γονείς. Πρέπει να πω στην αγαπημένη την Rawbee ότι οι περισσότεροι άνθρωποι – εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς- οι περισσότεροι άνθρωποι πιθανόν να έχουν διαφορετική άποψη, να έχουν ας πούμε την άποψη της Κατερίνας Λάσπα που αντέδρασε

Δεν σημαίνει πως αν έχεις διαφορετική άποψη, ανοίγουμε έναν Καιάδα και σε πετάμε μέσα», είπε από πλευράς του ο Γιώργος Λιάγκας.

Η ίδια, μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν είχε δώσει κάποια απάντηση, ωστόσο σύμφωνα με το περιοδικό Secret, σχολίασε τα γεγονότα λέγοντας: «Εγώ ομοφοβική και ρατσίστρια; Ας γελάσω…».

Μάλιστα, δημοσιογράφοι του έντυπου επικοινώνησαν με το οικείο περιβάλλον της και έτσι άνθρωποι από τον στενό της κύκλο εξήγησαν πως αν η Κατερίνα Λάσπα ήταν κατά της τρανς κοινότητας ή των καλλιτεχνών που επιλέγουν να εκφραστούν υπέρ των δικαιωμάτων της, η ίδια δεν θα σύχναζε σε στέκια που ικανοποιούν την διασκέδαση ανδρών και γυναικών με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό.

Ειδικότερα, ανέφεραν πως εδώ και δέκα χρόνια, εκείνη είχε αγκαλιάσει τις drag queens που έδιναν παραστάσεις υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στο γνωστό μπαρ Κούκλες, όπου και η ίδια είχε κάνει μάλιστα πάρτι για την ονομαστική της εορτή.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η παρουσιάστρια και υπεύθυνη του τομέα Εθελοντισμού του ΠΑΣΟΚ έδωσε επίσης αγώνα προκειμένου7 να πείσει τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη να οργανώσει στη συμπρωτεύουσα το πρώτο Pride φέστιβαλ.