«Δεν θα μου λείψουν...» - Τα "καρφιά" της Ανθής Σαλαγκούδη μία ανάσα πριν την πρεμιέρα του Survivor All Star

«Έκλεισε για μένα ο κύκλος αυτός»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν θα μου λείψουν...» - Τα

Η Ανθή Σαλαγκούδη, της οποίας διέρρηξαν το σπίτι, ήταν ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκε περισσότερο από όλα κατά τον κύκλο του Survivor στον οποίο συμμετείχε. Παρόλα αυτά, η ίδια, όπως έχει εξηγήσει, δεν θα βρίσκεται στον All Star Game, καθώς έχει άλλα σχέδια, τα οποία δεν της επιτρέπουν να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με το Πρωινό μας και την Αφροδίτη Γραμμέλη, θα βρίσκεται στην τηλεόραση, αλλά για ένα άλλο πρότζεκτ. Πιο συγκεκριμένα, θα αναλάβει την παρουσίαση μίας εκπομπής στο Action 24 και μαζί της θα βρίσκεται και ένας άντρας.

"Κόλαφος" η Ανθή Σαλαγκούδη για το Survivor

«Η Ανθή Σαλαγκούδη αναλαμβάνει εκπομπή στο Action 24 από τον Νοέμβριο. Μαζί με τον Γιώργο Παγάνη θα κάνουν ενημερωτική εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο 10:00 με 13:00», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Παρόλα αυτά η ίδια μίλησε την Κυριακή 8/1 στο Open Weekend, λίγο πριν την πρεμιέρα του παιχνιδιού και αποκάλυψε γιατί πήρε αυτή την απόφαση και τι είναι αυτό που μπορεί να της λείπει από το ριάλιτι επιβίωσης. Η απάντησή της, βέβαια, δεν ήταν πολύ θετική, καθώς φαίνεται πως δεν υπάρχουν πολλά που μπορεί να σκέφτεται και να αναπολεί.

«Δεν θα μου λείψουν όλα όσα θα ζήσουν στο Survivor All Star. Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία η οποία όμως πάει και τελείωσε. Έκλεισε για μένα ο κύκλος αυτός και προχωράμε παρακάτω», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε, δε, για τον νέο επερχόμενο κύκλο του J2US και την πιθανή δική της συμμετοχή, η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε με χαμόγελο: «Αλήθεια; Ποιος το είπε αυτό; Φανταστικό θα είναι αυτό! Σαββατοκύριακο… Θα πηγαίνω στη δουλειά και μετά… Κοίτα, μου έχει γίνει μια πρόταση για το J2US αλλά το προηγούμενο, αυτό που τελείωσε τώρα».

«Δεν μου έχει γίνει ξανά κάποια κρούση αλλά δεν νομίζω κιόλας ότι θα μπορούσα να ανταπεξέλθω», κατέληξε.