Γυμνή στην αγκαλιά του Σταθοκωστόπουλου - Η πρώτη ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά την γέννα

Με την κοιλιά τούρλα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Πρόκειται για ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο θα πάρει το όνομα του πατέρα του συντρόφου της παρουσιάστριας, ο οποίος ονομάζεται Βλάσσης.

Η ίδια έχει επιστρέψει ήδη στο σπίτι της με το μωρό της (δείτε εδώ τον επιχειρηματία αγκαλιά με το μωρό του έξω από το μαιευτήριο) και την Κυριακή 8/1 πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση μετά από τον τοκετό. Μάλιστα, κατά τις πρώτες της δηλώσεις έξω από το νοσοκομείο, ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στις κάμερες, μιλώντας για το μωρό της.

Η πρώτη ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά την γέννηση του γιου της

Στην ανάρτησή της, λοιπόν, παρουσιάζεται η ίδια ολόγυμνη με την κοιλιά τούρλα, στην αγκαλιά του καλού της, ο οποίος είναι ημίγυμνος και η φράση που σημείωσε στην λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα λέει όλα.

«Το θαύμα της ζωής», έγραψε χαρακτηριστικά και οι αντιδράσεις και τα like "έπεσαν βροχή" για την νεαρή μανούλα που πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγκυος
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλος
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μάλιστα, υπενθυμίζουμε πως κατά τις πρώτες της δηλώσεις έξω από το νοσοκομείο, ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στις κάμερες, μιλώντας για το μωρό της.

«Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις ευχές. Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πως είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή…

Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει (δείτε το εσωτερικό του σπιτιού). Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου», αποκάλυψε.

«Θα σου πω την αλήθεια γιατί έχω ακούσει πάρα πολλά για το πως γνωριστήκαμε. Ο Βασίλης πήγαινε σε ένα στούντιο γυμναστικής πριν δέκα χρόνια και η μια αδερφή του στο οποίο πήγαινα και εγώ. Από εκεί τον ξέρω…», είχε πει για την γνωριμία της με τον πατέρα του παιδιού της.

Και συμπλήρωσε: «Μετά και αυτός απασχολούσε θέλοντας και μη και με τα μαγαζιά του. Και εγώ έχει τύχει να πάω ως καλεσμένη σε κάποιο μαγαζί του.. Μέχρι να γίνουμε ζευγάρι δεν τον είχα δει ποτέ διαφορετικά. Δεν ήμασταν φίλοι, μέχρι να γίνουμε ζευγάρι ήμασταν κοινωνικά γνωστοί».

«Μου ήταν πάντα πολύ συμπαθής. Είναι κύριος. Είναι πάντα πολύ ευγενικός και περιποιητικός… Πάντα ήταν πολύ περιποιητικός. Είχε τύχει να κάνω τα γενέθλιά μου σε μαγαζί του και ενώ δε με ήξερε, μου κέρασε το τραπέζι. Είχε στείλει κάποιον και μου είχε πει ότι ο κύριος Σταθοκωστόπουλος μου κάνει δώρο το τραπέζι…

Αυτός πάντοτε είχε τις φιλεναδίτσες του. Ήταν ενεργό παιδί. Κι εγώ τότε ήμουν με άλλο παιδί, δεν είχα μπει ποτέ στη διαδικασία να τον δω αλλιώς… Μετά από χρόνια πήγα σε ένα μαγαζί του που πάω συνέχεια στη Βουλιαγμένη που δεν ήξερα όμως ότι είναι δικό του.

Φεύγοντας τον πέτυχα μια μέρα και με ρώτησε πότε θα παίξουμε τένις, γιατί είχε δει ότι παίζω κι εγώ τένις. Τον πετύχαινα μια στο τόσο όταν έβγαινα για περπάτημα, ή σε κάποια βόλτα με τον σκύλο. Μια μέρα λοιπόν, που ήμουν σε ένα από τα μαγαζιά του έστειλε κάποιον να με κεράσει κάτι και του είπα να έρθει κι εκείνος καμιά μέρα να μας πει μια καλησπέρα. Και μου λέει, “δε μπορώ σήμερα, αν θες να πάμε για ποτό αύριο”. Ήμουν ελεύθερη τότε. Και ο Βασίλης. Και βγήκαμε», πρόσθεσε έπειτα.

Και κατέληξε: «Ο Βασίλης έχει τις ίδιες ηθικές αξίες με εμένα.. Αγαπάει την οικογένεια… Ό,τι έλεγε το εννοούσε… Μου είχε απόλυτη εμπιστοσύνη. Το πρώτο διάστημα μιλήσαμε για πάρα πολλά. Με έκανε να του ανοιχτό και να μην έχω κανένα μυστικό… Μου έδωσε την ευκαιρία να με ακούσει».