«Μας λείπει τόσο ο μπαμπάς μας...» - Η ανάρτηση όλο νόημα της Όλγας Πηλιάκη για τον Στέλιο Χανταμπάκη

Λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor All Star

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μας λείπει τόσο ο μπαμπάς μας...» - Η ανάρτηση όλο νόημα της Όλγας Πηλιάκη για τον Στέλιο Χανταμπάκη

Ο Στέλιος Χανταμπάκης βρίσκεται πλέον στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor All Star και ήδη δίνει την πρώτη του μάχη για την νίκη της ομάδας του (δείτε εδώ σε ποια ομάδα είναι). Άφησε πίσω την σύζυγο, Όλγα Πηλιάκη, και τα δύο τους παιδιά και υπόσχεται να επιστρέψει αρκετά αργότερα, παρόλο που θα τους λείψει.

Η ανάρτηση της Όλγας Πηλιακή για τον Στέλιο Χανταμπάκη πριν την πρεμιέρα του Survivor All Star

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία αγκαλιά με τα παιδιά τους και την συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα για τον καλό της για να δείξει πως θα τον βλέπουν καθημερινά και θα τον στηρίζουν ότι κι αν συμβεί.

«The real Survivors No 2 !!! Και κάπως έτσι μας βρίσκει η νέα χρονιά!! Τους τρεις μας αγκαλιά! Μετά από μια εβδομάδα ατελείωτου παιχνιδιού για να ξεφεύγει το μυαλουδάκι και να μη μας λείπει τόσο ο μπαμπάς μας, έφτασε η στιγμή να τον απολαύσουμε και μετράμε το χρόνο αντίστροφα!!! Πάμε μπαμπαααααά!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Όλγα Πηλιάκη παιδιά
Instagram / Όλγα Πηλιάκη

Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, η οικογένεια βίωσε μια μεγάλη αλλαγή, καθώς όμορφο ζευγάρι μαζί με τα δυο τους παιδάκια ανακοίνωσε πως μετακόμισαν σε ένα νέο σπίτι.

Ο παρουσιαστής λοιπόν και η αθλήτρια εδώ και μερικούς μήνες ετοιμάζουν την νέα τους φωλιά και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Την αποκάλυψη την έκανε συγκεκριμένα η Όλγα Πηλιάκη, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της ίδιας με τα παιδιά της, στο νέο μπαλκόνι τους σπιτιού τους.

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: “Καλό μήνα φίλοι μου!!! Που σας βρίσκει ο Σεπτέμβριος; Εμείς μετακομίσαμε και βρισκόμαστε κατάκοποι στο νέο μας σπίτι!! Δεν καταφέραμε να κάνουμε πολλές διακοπές φέτος το καλοκαίρι αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι και οργανώνουμε σιγά σιγά τη νέα μας ζωή εδώ! Έχουμε δρόμο ακόμα, ( δεν έχω ανοίξει ούτε τις μισές κούτες ) αλλά μας αρέσει πολύ και είμαστε αισιόδοξοι για τα καλύτερα που έρχονται! Σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί!”. Δείτε εδώ στο μεταξύ φωτογραφίες από το έως τώρα σπίτι τους.

Μεγάλη αλλαγή στην ζωή του Στέλιου Χανταμπάκη και της Όλγας Πηλιάκη

Δεν πρόλαβε να το χαρεί καλά καλά, αλλά ο γιος και η κόρη του βρίσκονται στο πλευρό του και αυτό θέλησε να δείξει η γυναίκα της ζωής του με την ανάρτησή της λίγο πριν από την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης.