«Αγκάλιασα άνθρωπο μετά από...» - Ανατριχιάζει η Ρεγγίνα Μακέδου

Η εξομολόγησή της ραγίζει καρδιές

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ρεγγίνα Μακέδου
Instagram / Ρεγγίνα Μακέδου

Η Ρεγγίνα Μακέδου έδωσε για δεύτερη φορά μία "μάχη" με τον καρκίνο και βγήκε νικήτρια. Είδε το σώμα της και την εικόνα της να αλλάζει δραματικά, πόνεσε, ταλαιπωρήθηκε, αλλά δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Συνεχώς δημοσίευσε στα social media της φωτογραφίες και βίντεο από την περιπέτειά της ώστε να δίνει κουράγιο στο κοινό της και στους ανθρώπους που μπορεί να περνούν κάτι αντίστοιχο και αυτό είναι κάτι συγκινητικό για το οποίο μιλούν όλοι.

Πριν από λίγες ημέρες, η ίδια έκανε τον απολογισμό της χρονιάς ανατριχιάζοντας τους ακόλουθούς της, ενώ τις προάλλες έκανε άλλη μία ανάρτηση κατά την οποία αποκάλυψε πως αγκάλιασε άνθρωπο μετά από πολλούς μήνες και τα συναισθήματά της δεν περιγράφονται.

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου

«2022 thank you. Μία χρονιά που είχε τα πάντα. Μία χρονιά που για πάντα θα που θυμίζει ότι ένας καλός άνθρωπος με έσωσε και θα τον ευχαριστώ για πάντα! Μία χρόνια με πολλές νοσηλείες με τους υπέροχους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες της Στοργής… που χωρίς αυτούς τι θα κάναμε άραγε; Μία χρονιά που κατάλαβα ποσό αγαπάω τους γονείς μου. Μία ακόμα χρόνια που ΦΙΛΟΙ μου δεν με άφησαν λεπτό και σε τίποτα!

Σε ευχαριστώ 2022. Διότι τα δεύτερα γενέθλιά μου είναι 3/6/2022. Καλή χρόνια με υγεία. Δότη μου δεν ξέρω που ποια ποιος είσαι ή που είσαι, αλλά σε ευχαριστώ, τόσο με τόσο τόσο πολύ. Ελπίζω το 2023 να γίνεται ακόμα περισσότεροι δότες μυελού των οστών να δίνεται αίμα και αιμοπετάλια και να χαμογελάτε», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και πλήθος κόσμου έσπευσε να της στείλει ένα μήνυμα δηλώνοντας την στήριξή του.

Στη νέα της ανάρτηση έγραφε, λοιπόν:

«Στα μάτια…

Εκεί αν ξέρεις θα δεις την κούραση, την χαρά της προόδου, την ευγνωμοσύνη για το σήμερα, την θλίψη και τα γιατί, την αγάπη, την Δύναμη!!!

Χτες ήταν η πρώτη φορά που αγκάλιασα άνθρωπο μετά από 7 μήνες… δεν ξέρω ποιος την χρειαζόταν πιο πολύ αυτή την αγκαλιά …οι λόγοι δεν εξηγούνται εδώ δεν υπάρχει λόγος… σημασία έχει η αγκαλιά…
Ναι… προσέχω τόσο πολύ που για όλο αυτό το καιρό δεν με έχει ακουμπήσει άνθρωπος ίσως μια χειραψία…
Μην υποτιμάς την αξία της ΑΓΚΑΛΙΑΣ».

Ρεγγίνα Μακέδου
Instagram / Ρεγγίνα Μακέδου