Ρεγγίνα Μακέδου: Δείχνει χωρίς φόβο στην κάμερα τις αλλαγές στο σώμα της μετά τη μάχη με τη λευχαιμία

Δύναμη ψυχής

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ρεγγίνα Μακέδου: Δείχνει χωρίς φόβο στην κάμερα τις αλλαγές στο σώμα της μετά τη μάχη με τη λευχαιμία

Τη Ρεγγίνα Μακέδου την γνωρίσαμε μέσα από το DWTS, εκεί όπου συγκλόνισε τους πάντες ενημερώνοντας για τη μάχη που δίνει με την πάθησή της. Παρά τις πολλές δυσκολίες που πέρασε και τα απανωτά χειρουργεία η κοπέλα δεν το έβαλε κάτω και συνεχίζει να δίνει μαθήματα δύναμης σε όσους βιώνουν αντίστοιχες καταστάσεις. Όπως είναι φυσιολογικό μέσα σε αυτή την περίοδο έχουν συντελεστεί αλλαγές στο σώμα της τις οποίες δεν δίστασε να δείξει στην κάμερα.

Η κοπέλα ανεβάζει με συχνότητα αναρτήσεις της μετά από κάθε θεραπεία, προσπαθώντας έτσι να δώσει δύναμη και σε άλλους, πέρα από το να ενημερώσει τον κόσμο για την πορεία της υγείας της. Ωστόσο πρόσφατα προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση μιλώντας και για τις στιγμές που φαίνεται ότι χάνεται(δείτε εδώ).

Οι αλλαγές στο σώμα της Ρεγγίνας Μακέδου

Η Ρεγγίνα Μακέδου, ανάρτησε ένα βίντεο στο Tik Tok, μέσα από το οποίο έδειξε στους ακολούθους της τις αλλαγές στο σώμα της, αλλά και το ασκησιολόγιο που ακολουθεί και την έχει βοηθήσει κινητικά.

Είχε μιλήσει ανοιχτά για την απώλεια κιλών της περιόδου

Εδώ και ένα χρόνο έχει υποβληθεί σε αρκετές επεμβάσεις και θεραπείες που τις αντιμετωπίζει με ψηλά το κεφάλι. Ωστόσο όπως είναι φυσικό μετά από όλα αυτά έχει βιώσει πολλές αλλαγές, μια εκ των οποίων είναι η απώλεια κιλών και της μυικής της μάζας.

Πρόσφατα πήρε εξιτήριο μετά από την τελευταία της μεταμόσχευση, με την ίδια να δίνει μήνυμα αισιοδοξίας παρά τις δυσκολίες που περνάει.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram σε ένα πρόσφατο Q&A που έκανε, αποκάλυψε τις αλλαγές που έχει υποστεί το σώμα της μετά από όλο αυτό τον βομβαρδισμό φαρμάκων και θεραπειών.

«Έχασα 18 κιλά (μεταξύ μας κάποια έπρεπε), τόσα χρόνια έχτιζα και έφυγε όλο, χέρια, πόδια, μυικότητα μηδέν. Αδυναμία σε βαθμό που δεν το πιστεύω. Βέβαια, όλα θα επανέλθουν με την διακοπή των φαρμάκων και με δουλειά από μένα» έγραψε.

Η παραδοχή της Ρεγγίνας Μακέδου για την απώλεια κιλών της