DWTS - πρεμιέρα: "Είμαστε δίπλα σου" - "Λύγισαν" με την Ρεγγίνα Μακέδου και την μάχη της με τον καρκίνο

"Ήσουν πολύ δυνατή, ήσουν ατρόμητη!"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
DWTS - πρεμιέρα:

Μια πολύ συγκινητική στιγμή παρακολουθήσαμε στην αποψινή (17/10) πρεμιέρα του DWTS. Μια από τις συμμετέχουν είναι η Ρεγγίνα Μακέδου.

Η ίδια είναι γυμνάστια και βίωσε μια πολύ δύσκολη περιόδο, καθώς έδωσε πρόσφατα την δική της μάχη με την λευχαιμία.

«Ο κόσμος με έμαθε μέσα από τα βίντεο που ανέβαζα στα social media μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Μέσα από αυτά ήθελα να δώσω δύναμη δε όλους για να δείξω ότι όλοι τα μπορούμε όλα. Η μάχη που έδινα και δίνω με τον καρκίνο δεν είναι εύκολη και πάρα πολλές φορές έφτασα στο σημείο να πω ότι κουράστηκα ή δεν θέλω να χορέψω άλλο. Πάντα όμως κάτι γινόταν και έβρισκα ξανά τη δύναμη να σηκώνομαι, να χορεύω, να παλεύω κάθε μέρα και πιο δυνατά για αυτή την υπέροχη ζωή.

Πέρυσι την ίδια εποχή ήμουν μέσα σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου και φέτος παίρνω μέρος σε αυτό το υπέροχο σόου» συμπλήρωσε η διαγωνιζόμενη του DWTS. «Τον πρώτο μου χορό θέλω να τον αφιερώσω στους υπέροχους γιατρούς μου που μου έσωσαν την ζωή αλλά και σε όλους αυτούς που έδωσαν αίμα για μένα» εξομολογήθηκε.

Έχοντας στο πλευρό της τον Γεράσιμο Μοσχόπουλο, χόρεψε υπέροχα και σημείωσαν μια εξαιρετική εμφάνιση.

Η κριτική επιτροπή φάνηκε εξαιρετικά συγκινημένη με την ιστορία της με την Μαρίνα Λαμπροπούλου αρχικά να λέει: «Είμαστε όλοι δίπλα σου» ενώ ο συμπλήρωσε Jason Roditis ανέφερε: «Έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά. Το σημερινό ήταν για μένα μαγεία».

Η Έλενα Λιζάρδου ήταν αυτή όμως που συγκινήθηκε περισσότερο και με κλάματα στα μάτια σχολίασε «Ρεγγίνα ήσουν πολύ δυνατή, ήσουν ατρόμητη, μας συγκίνησες». Δείτε εδώ και τα tweets για την αποψινή πρεμιέρα!

Η εμφάνιση της Ρεγγίνας Μακέδου στο DWTS και η συγκινητική ιστορία της

Η εμφάνιση του Τάσου Παλαντζίδη στο DWTS

Στο DWTS συμμετέχει φέτος ο αγαπημένος ηθοποιός Τάσος Παλαντζίδης, ο οποίος συγκίνησε τους κριτές με την εμφάνισή του. Ο ίδιος ανέβηκε στη σκηνή, χορεύοντας "sex bomb" με την κούκλα παρτενέρ του.

«Δεν θα με δυσκολέψει κάτι ιδιαίτερα νομίζω. Είμαι ένας ροκ σταρ που μπαίνει σε κλαμπ για να χορέψει», είπε ο Τάσος Παλατζίδης με την παρτενέρ του να σχολιάζει πως «ο Τάσος έχει τον ρυθμό μέσα του».

Από την άλλη, η Βίκυ Καγιά, τόνισε στον ηθοποιό μετά την εμφάνισή του: «Κύριε Παλατζίδη είναι τέτοια η τιμή μας που σας έχουμε δίπλα μας, είναι τέτοιο το κοινωνικό μήνυμα, τέτοια η αγάπη του κόσμου για εσάς, που τι να μας πουν τώρα τα λάθη». Φοβερή ήταν εντωμεταξύ και η εμφάνιση της Βασιλικής Μιλλούση!

"Μαμά ήσουν υπέροχη!" - Η συγκίνηση της Εβελίνας με την εμφάνιση της Μπέσσυς Αργυράκη

Μια από τις συμμετέχουσες του DWTS που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (17/10) είναι η Μπέσσυ Αργυράκη. Η γνωστή ερμηνεύτρια ενθουσίασε τους πάντες με το πάθος που έδειξε κατά την διάρκεια της εμφάνισής της ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως εξαιτίας των πολλών προβών έχασε 7 κιλά!

Η κριτής Μαρίνα Λαμπροπούλου δε δίστασε ακόμα και να υποκλιθεί μπροστά της ενώ εντυπωσιασμένη έμεινε φυσικά και η κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα, η οποία βρισκόταν στο πλατό προκειμένου να την απολαύσει από κοντά.

«Πραγματικά, μαμά ήσουν υπέροχη. Είμαι πολύ περήφανη για όλο το σόου. Είμαι περήφανη!», είπε η Εβελίνα Νικόλιζα με την Μπέσσυ Αργυράκη να απαντά: «Κοριτσάκι μου έτσι θέλω να είσαι κι εσύ. Όπου κι αν είσαι θέλω να το εξαντλείς το θέμα».