«Με έπαιρναν όλα τα κανάλια και άλλαξα...» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Παπαμιχαήλ για την δύσκολη περίοδο που πέρασε

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Με έπαιρναν όλα τα κανάλια και άλλαξα...» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Παπαμιχαήλ για την δύσκολη περίοδο που πέρασε

Το πρωί της Δευτέρας (9/1) στην πρωινή εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Γιάννη Παπαμιχαήλ. Ο γιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ που πριν από λίγο καιρό έκανε μια ανάρτησε και συγκίνησε αρκετά τους ακόλουθους του (δείτε την εδώ) έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, σε βραδινή του έξοδο με αφορμή την ονομαστική του εορτή.

Ο συγγραφέας αναφέρθηκε στα φώτα της δημοσιότητας και στον λόγο που απέχει από αυτά, αλλά επίσης έκανε λόγο για τα νέα παιδιά και την κατάσταση που επικρατεί.

Οι αποκαλύψεις του Γιάννη Παπαμιχαήλ για την δύσκολη περίοδο που διένυσε

Για τα φώτα της δημοσιότητας, από τα οποία απέχει, αλλά και για τις ταινίες των γονιών του απάντησε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, σε δηλώσεις που έκανε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών και πιο συγκεκριμένα στην κάμερα του Alpha.

Ο ίδιος, ανέφερε πως έχει κουραστεί με τα όσα συμβαίνουν μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας και για τα νέα παιδιά που παίρνουν σιγά σιγά την σκυτάλη της δημοσιότητας. Ακόμη, μίλησε για τα κανάλια και ότι κουράστηκε να τον ενοχλούν και αυτό είχε ώς αποτέλεσμα να αλλάξει νούμερο στο κινητό του και να βρεί την ηρεμία που έψαχνε.

«Απέχω από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί με κούρασε όλο αυτό και κάθομαι και βλέπω τα νέα τα παιδιά, αλλαγή σκυτάλης. Υπήρξε μια περίοδος που με έπαιρναν όλα τα κανάλια και με κούρασε αυτό το πράγμα. Άλλαξα κινητό και είμαι στην ησυχία μου», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

«Τις ταινίες των γονιών μου δεν τις βλέπω πια σαν γιος, αλλά σαν θεατής. Είχα δει την ταινία “Αλίκη my love”. Όπως είδατε, θα μπορούσε η Αλίκη να τα καταφέρει και στο εξωτερικό, ήταν εξαιρετικά τα αγγλικά της, αλλά για κάποιους λόγους έμεινε Ελλάδα» σχολίασε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.