Αντύπας: Ανέβηκε στην πίστα και τον χτύπησε - Το σοκαριστικό βίντεο με θαμώνα του μαγαζιού που τραγουδά

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Δρούλια στο Tik Tok

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Αντύπας: Ανέβηκε στην πίστα και τον χτύπησε - Το σοκαριστικό βίντεο με θαμώνα του μαγαζιού που τραγουδά

Το βράδυ του Σαββάτου (7/1) ο Κωνσταντίνος Δρούλιας έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok και αυτή έγινε viral, λίγες ώρες μετά. Μέσα στο βίντεο που δημοσίευσε ο τραγουδιστής, καθώς είχε επισκεφθεί το νυχτερινό κέντρο μετά την περιπέτεια με της υγείας του αδελφού του (δείτε εδώ τι συνέβη), που εμφανίζεται ο Αντύπας φαίνεται μια κίνηση που έκανε ένας θαμώνας του μαγαζιού.

Ο τραγουδιστής, την ώρα που τραγουδούσε και χόρευε ταυτόχρονα δέχτηκε επίθεση από ένας θαυμαστή του, κάτι που δεν περίμενε.

Η στιγμή που χτύπησαν το Αντύπα όταν τραγουδούσε

Πιο συγκεκριμένα και ενώ ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής βρισκόταν στην πίστα, ερμηνεύοντας τη μεγάλη του επιτυχία «Είμαι στα χάι μου», δέχτηκε ξαφνικά επίθεση από θαμώνα του μαγαζιού.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας ανέβηκε στη σκηνή και αρχικά επιτέθηκε λεκτικά στον Αντύπα, ενώ στη συνέχεια έφτασε σε σημείο να τον χτυπήσει. Ο τραγουδιστής ήταν σοκαρισμένος, ενώ μία από τις κοπέλες που πουλούσαν λουλούδια, προσπάθησε να σταματήσει τον εξαγριωμένο άνδρα, μπαίνοντας ανάμεσα σε εκείνον και τον τραγουδιστή.

Τελικά ο θαμώνας απομακρύνθηκε στη συνέχεια, ενώ το σοκαριστικό βίντεο ανέβασε στο TikTok ο Κωνσταντίνος Δρούλιας, που έγραψε ότι το περιστατικό είναι κατακριτέο σίγουρα και ότι ο Αντύπας είναι από τους πιο παλιούς και καλούς καλλιτέχνες με τεράστια δισκογραφία και δεν θα πρέπει να γίνονται τέτοια σκηνικά, ούτε όταν κάποιος είναι μεθυσμένος.

Πιο συγκεκριμένα: «Κατακριτέο γεγονός ‼ Πλέον το επάγγελμα του τραγουδιστή έχει γίνει μια ανοιχτή αρένα. Ο Αντύπας είναι από τους πιο παλιούς καλλιτέχνες με τεράστια δισκογραφία και φοβερό ήθος και είναι ντροπή ο οποιοσδήποτε να συμπεριφέρεται έτσι !! ΝΤΡΟΠΗ».

Φυσικά, το συγκεκριμένο βίντεο δεν έμεινε ασχολίαστο από τους ακόλουθους του τραγουδιστή, προκαλλόντας διάφορους σχολιασμούς, είτε θετικούς, είτε αρνητικούς, ρίχνοντας ευθύνη φυσικά στον "θαμώνα" του μαγαζιού, ότι αν δεν μπορεί να συγκρατηθεί από το ποτό να μην το πίνει.